EMNİYET VE TRAFİK TEDBİRLERİ ALINDI

GÜNDEM 10.08.2019 - 09:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2848+ kez okundu.
 

EMNİYET VE TRAFİK TEDBİRLERİ ALINDI

Giresun’da Kurban Bayramı’nın huzur ve güven içerinde geçmesi için Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli emniyet ve trafik tedbirleri alındı.
Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; 09–15 Ağustos 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı ile ilgili olarak bayram öncesi ve bayram süresince ilimiz dâhilinde yer alan sorumluluk alanlarında alınacak tüm emniyet ve trafik tedbirlerine ilişkin gerekli hazırlık ve planlamalar yapıldığı bildirildi. Bu kapsamda; Emniyet Genel Müdürlüğünün ülke genelindeki planları gereğince 9 Ağustos Cuma günü 10.00/12.00, 15.00/17.00 ve 21.00/23.00 saatleri arasında vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu, alışveriş merkezleri, park ve bahçeler, cadde ve sokaklar, kurban satış yerleri, otogar ve civarında şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde (35) ekip (116) personelin katılımı ile “Huzur Türkiye Trafik Uygulaması” gerçekleştirildi. Halkımızın, Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, 09-15 Ağustos 2019 tarihleri arasında özellikle vatandaşlarımızın il merkezinde yoğunlukla bulunması beklenen; Şehirlerarası Otogar, Mezarlıklar, Atatürk Parkı, Debboy Mevkii, Keşap Durağı, Gazi Caddesi, Giresun Kalesi, Bulancak Durağı Kavşağı, Malpazarı Kavşağı, Tabaklar Geçidi Mevkii, kurban satış alanları ile alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde, şehrin giriş ve çıkışlarında alınacak emniyet tedbirlerinde her gün (18) Motorize Ekip  (36) personel ile 09-15 Ağustos 2019 tarihlerinde (90) yaya devriye personeli görevlendirildi. Karadeniz Sahil Yolu ile kentimizin ana arterleri ve önem arz eden kavşaklarda alınacak trafik tedbirlerinde ise Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetme Şube Müdürlüğü koordineli olarak her gün  (3) Yaya, (2) Şahin, (2) Nokta Görevlisi (15) Motorize Trafik Ekibi (40) personel görev yapacak. 09-15 Ağustos 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında İl Merkezinde  “Huzur Türkiye Trafik Uygulaması” kapsamında 116 personel, Kurban Bayramı tedbirlerinde 321 personel ile tüm güvenlik ve trafik tedbirleri alınmış olup, ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz/Amirliklerimizce Kurban Bayramının güven ortamında huzur ve sükûn içerisinde geçmesini temin amacıyla tüm emniyet ve trafik tedbirleri alınarak, ilgili planlama ve görevlendirmeler yapılmıştır.
Giresun’da Kurban Bayramı’nın huzur ve güven içerinde geçmesi için Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli emniyet ve trafik tedbirleri alındı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; 09–15 Ağustos 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı ile ilgili olarak bayram öncesi ve bayram süresince ilimiz dâhilinde yer alan sorumluluk alanlarında alınacak tüm emniyet ve trafik tedbirlerine ilişkin gerekli hazırlık ve planlamalar yapıldığı bildirildi.

Bu kapsamda; Emniyet Genel Müdürlüğünün ülke genelindeki planları gereğince 9 Ağustos Cuma günü 10.00/12.00, 15.00/17.00 ve 21.00/23.00 saatleri arasında vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu, alışveriş merkezleri, park ve bahçeler, cadde ve sokaklar, kurban satış yerleri, otogar ve civarında şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde (35) ekip (116) personelin katılımı ile “Huzur Türkiye Trafik Uygulaması” gerçekleştirildi.

Halkımızın, Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, 09-15 Ağustos 2019 tarihleri arasında özellikle vatandaşlarımızın il merkezinde yoğunlukla bulunması beklenen; Şehirlerarası Otogar, Mezarlıklar, Atatürk Parkı, Debboy Mevkii, Keşap Durağı, Gazi Caddesi, Giresun Kalesi, Bulancak Durağı Kavşağı, Malpazarı Kavşağı, Tabaklar Geçidi Mevkii, kurban satış alanları ile alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde, şehrin giriş ve çıkışlarında alınacak emniyet tedbirlerinde her gün (18) Motorize Ekip  (36) personel ile 09-15 Ağustos 2019 tarihlerinde (90) yaya devriye personeli görevlendirildi.

Karadeniz Sahil Yolu ile kentimizin ana arterleri ve önem arz eden kavşaklarda alınacak trafik tedbirlerinde ise Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetme Şube Müdürlüğü koordineli olarak her gün  (3) Yaya, (2) Şahin, (2) Nokta Görevlisi (15) Motorize Trafik Ekibi (40) personel görev yapacak.

09-15 Ağustos 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında İl Merkezinde  “Huzur Türkiye Trafik Uygulaması” kapsamında 116 personel, Kurban Bayramı tedbirlerinde 321 personel ile tüm güvenlik ve trafik tedbirleri alınmış olup, ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz/Amirliklerimizce Kurban Bayramının güven ortamında huzur ve sükûn içerisinde geçmesini temin amacıyla tüm emniyet ve trafik tedbirleri alınarak, ilgili planlama ve görevlendirmeler yapılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.