EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR

GÜNDEM 09.05.2019 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2318+ kez okundu.
 

EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR

Trafik Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanına getirilen Emniyet Kemeri Kullanma Aracı ile vatandaşlar emniyet kemerinin hayatımızda ki önemini bir kez daha anlamış oldu.
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanlığından talep edilen ‘Emniyet Kemeri Simülatörü’ Bulancak’ta vatandaşlara anlatıldı. Giresun Trafik Şube Müdürü Ferda Yılmaz ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı hafta nedeniyle Bulancak’ta vatandaşların kullanımına sunulan ve emniyet kemerinin nasıl hayat kurtardığını anlatan simülatör sayesinde bir çok vatandaşın emniyet kemerine olan önemin ortaya çıktığını söylediler. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ve Haber Müdürü Samet Yıldız’da simülatör araca binerek emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu test ettiler. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, “Bu aracı buraya getirerek vatandaşların bilgilendirilmesine neden olan emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz. Araç içerisinde 10 kilometre hızla takla atıyorsunuz. Emniyet kemerinin önemini burada gayet iyi anlayabiliyorsunuz. Otomatik olarak yapılan aracın takla hamlesi emniyet kemeri sayesinde araç içerisindekilere zarar vermiyor. Emniyet kemerinin önemini Bulancak halkına tekrar anlatan başta İl Emniyet Müdürü sayın Fahri Aktaş’a, Trafik Şube Müdürü sayın Ferda Yılmaz’a, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü sayın Turgay Kovancı’ya ve emniyet mensuplarına vatandaşlar adına teşekkür ederiz” dedi.
Trafik Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanına getirilen Emniyet Kemeri Kullanma Aracı ile vatandaşlar emniyet kemerinin hayatımızda ki önemini bir kez daha anlamış oldu.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanlığından talep edilen ‘Emniyet Kemeri Simülatörü’ Bulancak’ta vatandaşlara anlatıldı. Giresun Trafik Şube Müdürü Ferda Yılmaz ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı hafta nedeniyle Bulancak’ta vatandaşların kullanımına sunulan ve emniyet kemerinin nasıl hayat kurtardığını anlatan simülatör sayesinde bir çok vatandaşın emniyet kemerine olan önemin ortaya çıktığını söylediler.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ve Haber Müdürü Samet Yıldız’da simülatör araca binerek emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu test ettiler. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, “Bu aracı buraya getirerek vatandaşların bilgilendirilmesine neden olan emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz. Araç içerisinde 10 kilometre hızla takla atıyorsunuz. Emniyet kemerinin önemini burada gayet iyi anlayabiliyorsunuz. Otomatik olarak yapılan aracın takla hamlesi emniyet kemeri sayesinde araç içerisindekilere zarar vermiyor. Emniyet kemerinin önemini Bulancak halkına tekrar anlatan başta İl Emniyet Müdürü sayın Fahri Aktaş’a, Trafik Şube Müdürü sayın Ferda Yılmaz’a, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü sayın Turgay Kovancı’ya ve emniyet mensuplarına vatandaşlar adına teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.