Elma Şekerinden ‘Sevgi’ dolu mezuniyet

EĞİTİM 07.06.2018 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2492+ kez okundu.
 

Elma Şekerinden ‘Sevgi’ dolu mezuniyet

Bulancak’ta okul öncesi eğitim veren Elma Şekeri Kreş ve Anaokulu, deyim yerindeyse Elma Şekeri gibi bir mezuniyet töreni düzenledi.
Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Salonunda gerçekleşleşen mezuniyet töreninde ‘Sevgi’ teması işlendi. Minik öğrenciler hazırladıkları oyun ve gösterilerde sevgi temasını işlediler. Mezuniyet törenine öğrenci velilerinin yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.  Mezun olan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kendi aralarında hazırladıkları gösterileri velilerine büyük bir özveri ile sundular. Kreş Müdürü Nuriye Peker, “Onlara sevgi ile ana kucağı olmaya çalıştık. Şimdi de diplomalarını almalarının heyecanını onlarla birlikte yaşıyoruz. Siz değerli velilerimizden aldığımız emanetlerimizi yine sizlere geri emanet ediyoruz” dedi.
Bulancak’ta okul öncesi eğitim veren Elma Şekeri Kreş ve Anaokulu, deyim yerindeyse Elma Şekeri gibi bir mezuniyet töreni düzenledi.

Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Salonunda gerçekleşleşen mezuniyet töreninde ‘Sevgi’ teması işlendi.

Minik öğrenciler hazırladıkları oyun ve gösterilerde sevgi temasını işlediler. Mezuniyet törenine öğrenci velilerinin yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı. 
Mezun olan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kendi aralarında hazırladıkları gösterileri velilerine büyük bir özveri ile sundular. Kreş Müdürü Nuriye Peker, “Onlara sevgi ile ana kucağı olmaya çalıştık. Şimdi de diplomalarını almalarının heyecanını onlarla birlikte yaşıyoruz. Siz değerli velilerimizden aldığımız emanetlerimizi yine sizlere geri emanet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.