Elma Şekeri’nde resim ve proje sergisi

EĞİTİM 08.04.2019 - 09:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2787+ kez okundu.
 

Elma Şekeri’nde resim ve proje sergisi

Bulancak’ta faaliyet gösteren Özel Elma Şekeri Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından düzenlenen Resim Projesi Sergisi yapılan törenle açıldı.
6 Nisan Cumartesi günü Elma Şekeri binasında öğrenciler ve velilerinde katılımı ile yapılan serginin açılışını işletme sahibi Huriye Peker ile öğrenciler yaptı. Açılış sonrası kreşe giden öğrenci velileri resim ve projede yapılan eserleri yakından gezerek inceledi. İşletme sahibi Huriye Peker, “Bakımevimizdeki 50 öğrenci çocuğumuz ile 6 aydır bu serginin çalışmasını birlikte yaptık. Bugünde bu çocuklarımızın emeği olan yüzlerce ürünü velilerinin de görmesini istedik. Çocuklarımız proje kapsamında kolaj, parmak boyama tekniği, sulu boya, kuru boya, pastel boya tekniği ve kartonlardan çeşitli ürünler, kağıtlardan çok sayıda şekil ile yüzlerce eser yaptı. Sergimize katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Bulancak’ta faaliyet gösteren Özel Elma Şekeri Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından düzenlenen Resim Projesi Sergisi yapılan törenle açıldı.

6 Nisan Cumartesi günü Elma Şekeri binasında öğrenciler ve velilerinde katılımı ile yapılan serginin açılışını işletme sahibi Huriye Peker ile öğrenciler yaptı.

Açılış sonrası kreşe giden öğrenci velileri resim ve projede yapılan eserleri yakından gezerek inceledi. İşletme sahibi Huriye Peker, “Bakımevimizdeki 50 öğrenci çocuğumuz ile 6 aydır bu serginin çalışmasını birlikte yaptık. Bugünde bu çocuklarımızın emeği olan yüzlerce ürünü velilerinin de görmesini istedik. Çocuklarımız proje kapsamında kolaj, parmak boyama tekniği, sulu boya, kuru boya, pastel boya tekniği ve kartonlardan çeşitli ürünler, kağıtlardan çok sayıda şekil ile yüzlerce eser yaptı. Sergimize katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.