EKONOMİNİN CANLANMASI İÇİN DE YATIRIM ŞART

EKONOMİ 03.01.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4600+ kez okundu.
 

EKONOMİNİN CANLANMASI İÇİN DE YATIRIM ŞART

Yüksel Şenyurt’tan boşalan Garanti Bankası Bulancak Şube Müdürlüğü görevine Bahar Şahin atandı.
Garanti Bankası Bulancak Şube Müdürlüğü görevine atanan Bahar Şahin görevine geçtiğimiz Ekim ayı içinde başladı. Yıldız Haber Gazetesi olarak makamında ziyaret ettiğimiz Şahin, 18 yılı aşkın süre Garanti Bankasında görev yapmış bir isim. Bulancak ilçesini sevdiğini belirten Garanti Bankası Müdürü Bahar Şahin, “Bulancak güzel bir İlçe şirin yerleşim yeri olarak gördüm. Bulancak, İlçe ekonomisinin canlanması için de yatırım şart. Mutlaka üretim olmalı” dedi. 1979 Giresun doğumlu olan Bahar Şahin, Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme mezunu.  Müdür Şahin, Bulancak öncesinde Trabzon Mecidiyeköy, Necatibey, Giresun ve 6 yıl Görele Garanti Bankası şube müdürlüğü yaptıktan sonra Ekim ayında Bulancak Garanti Bankası Şube müdürlüğüne atandı.  Evli ve 2 çocuk annesi. Yıldız Haber gazetesi olarak Yeni müdürümüze hoş geldiniz der, görevinde başarılar temenni ederiz.    
Yüksel Şenyurt’tan boşalan Garanti Bankası Bulancak Şube Müdürlüğü görevine Bahar Şahin atandı.

Garanti Bankası Bulancak Şube Müdürlüğü görevine atanan Bahar Şahin görevine geçtiğimiz Ekim ayı içinde başladı. Yıldız Haber Gazetesi olarak makamında ziyaret ettiğimiz Şahin, 18 yılı aşkın süre Garanti Bankasında görev yapmış bir isim. Bulancak ilçesini sevdiğini belirten Garanti Bankası Müdürü Bahar Şahin, “Bulancak güzel bir İlçe şirin yerleşim yeri olarak gördüm. Bulancak, İlçe ekonomisinin canlanması için de yatırım şart. Mutlaka üretim olmalı” dedi.

1979 Giresun doğumlu olan Bahar Şahin, Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme mezunu.  Müdür Şahin, Bulancak öncesinde Trabzon Mecidiyeköy, Necatibey, Giresun ve 6 yıl Görele Garanti Bankası şube müdürlüğü yaptıktan sonra Ekim ayında Bulancak Garanti Bankası Şube müdürlüğüne atandı.  Evli ve 2 çocuk annesi. Yıldız Haber gazetesi olarak Yeni müdürümüze hoş geldiniz der, görevinde başarılar temenni ederiz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.