Efsane öğretmen, ebediyete uğurlandı

VEFAT 09.03.2017 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3930+ kez okundu.
 

Efsane öğretmen, ebediyete uğurlandı

Kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybeden Bulancak Lisesi'nin efsane öğretmeni Hasan Akkuş,...
...Giresun’da ebediyete uğurlandı. Pempegül Akkuş’un eşi, Hakan, Gökhan ve Sevdenur’un babası olan Merhume Akkuş için ilk olarak  Giresun Hacı Mithat Mahallesi, Orhan Yılmaz Caddesi evinin önünde tören düzenlendi. Törende, eski öğrencileri, meslektaşları, dostları ve yakınları çok sayıda sevenleri  hazır bulundu. Eski öğrencilerinden Erol Küçük öğretmeni için, "Giresun’un yetiştirdiği büyük değerlerimizden birini kaybettik ve o büyük değerin önünde eğiliyoruz. Hasan Akkuş Hocamız  Bulancak Lisesi’nde öğretmenimizdi, onun derslerini çok severdik. Bize Coğrafyayı o sevdirdi. Bizleri o eğitti ve öğretti. Hocamız öğretimin yanı sıra tüm öğrencilerini insani değerlerle yetiştirirdi. Öğretmenimle hiç unutamayacağım anılarım var. Mekânı cennet olsun" diye konuştu. Hasan Akkuş,  evinin önünde alınan helallikten sonra  doğduğu köy olan  Giresun Yukarı Alıntı Köyü camisinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Yukarı Alıntı Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.  
Kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybeden Bulancak Lisesi'nin efsane öğretmeni Hasan Akkuş,...
...Giresun’da ebediyete uğurlandı. Pempegül Akkuş’un eşi, Hakan, Gökhan ve Sevdenur’un babası olan Merhume Akkuş için ilk olarak  Giresun Hacı Mithat Mahallesi, Orhan Yılmaz Caddesi evinin önünde tören düzenlendi. Törende, eski öğrencileri, meslektaşları, dostları ve yakınları çok sayıda sevenleri  hazır bulundu. Eski öğrencilerinden Erol Küçük öğretmeni için, "Giresun’un yetiştirdiği büyük değerlerimizden birini kaybettik ve o büyük değerin önünde eğiliyoruz. Hasan Akkuş Hocamız  Bulancak Lisesi’nde öğretmenimizdi, onun derslerini çok severdik. Bize Coğrafyayı o sevdirdi. Bizleri o eğitti ve öğretti. Hocamız öğretimin yanı sıra tüm öğrencilerini insani değerlerle yetiştirirdi. Öğretmenimle hiç unutamayacağım anılarım var. Mekânı cennet olsun" diye konuştu.
Hasan Akkuş,  evinin önünde alınan helallikten sonra  doğduğu köy olan  Giresun Yukarı Alıntı Köyü camisinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Yukarı Alıntı Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.