‘Dürüst Başkan Dürüst Yönetim’

GÜNDEM 25.03.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2981+ kez okundu.
 

‘Dürüst Başkan Dürüst Yönetim’

Eynesil Belediye Başkan Adayı Pekdemir, ‘Ana hedefimiz insanımızın doğduğu yerde geçimini sağlayacağı bir istihdam imkanı ortaya koymaktır’ dedi.
Saadet Partisi Giresun Gençlik Kolları Başkanı Bulancaklı hemşerimiz ve Saadet Partisi Eynesil Belediye Başkan Adayı Hakan Pekdemir, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Adayı Pekdemir, “Eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsak, bizim yönetimimizde; İsraf olmaz, Yolsuzluk olmaz, Yalan olmaz, Yandaşlık olmaz, Adam kayırma olmaz, Partizanlık olmaz, Ötekileştirme olmaz, Önce Ben anlayışı olmaz ve Haksızlık olmaz” dedi. Bir şehrin gelişim dinamiklerini şekillendiren en önemli unsurlardan birinin imar ve altyapı uygulamalarındaki başarı olduğuna değinen Başkan Adayı Pekdemir, “Yapılan imar faaliyetlerinde yoksulu daha da yoksullaştıran, zengini ise daha fazla zenginleştiren bir yaklaşım görmekteyiz. Bizim şehircilik anlayışımızda şehrin huzuru adaletten geçer. Bugüne kadar şehrimizi yöneten irade kırsal alanla şehri birbirinden kopartarak aradaki birlikteliği ve harmoniyi sağlayamamıştır. ‘Dürüst Belediyecilik’ yönetim anlayışı kent-kır dengesini gözeten, hak temelli bir perspektifle kırsal alana yaklaşacaktır. Şeffaf yönetim ilkemizi hayata geçirerek aylık, 3 aylık ve yıllık hedef listesi önceden açıklanarak belediyenin yapmış olduğu bütün çalışmaların dökümünü üç aylık periyotlarla bir hizmet cetveli niteliğinde kamuoyuna sunacağız. En küçük birimden şehrin idari sınırlarına kadar bir kademelenme sistemi ile haneden mahalleye, mahalleden semte, semtten tüm ilçeye uzanan bir katılım ve yönetim modeli oluşturacağız. Bu yönetim modeli çözüm odaklı, katılımcı, şeffaf ve liyakate dayalı bir model olacaktır. Her şehrin kendine özgü ekonomik değerleri olduğu gibi Eynesilimizin de kendine özgü ekonomik değerleri var. Biz şehrimizde yönetime geldiğimizde merkezi idare gibi çalışarak kentimizin ekonomisini canlandıracağız. Beceriksiz, kendi namına çalışan figürlerin şehrimizi fakirleştirmesine izin vermeyeceğiz. Tüketime değil üretime odaklanan bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Yerel kalkınma modelimiz insanlarımızı farklı şehirlere göç etme zorunluluğundan kurtaracak ve sağlıklı istihdamın kapısını açacaktır. Ana hedefimiz insanımızın doğduğu yerde geçimini sağlayacağı bir istihdam imkanı ortaya koymaktır. Eynesil için ‘Dürüst Başkan Dürüst Yönetim’ anlayışına sende destek ol!” diye konuştu.
Eynesil Belediye Başkan Adayı Pekdemir, ‘Ana hedefimiz insanımızın doğduğu yerde geçimini sağlayacağı bir istihdam imkanı ortaya koymaktır’ dedi.

Saadet Partisi Giresun Gençlik Kolları Başkanı Bulancaklı hemşerimiz ve Saadet Partisi Eynesil Belediye Başkan Adayı Hakan Pekdemir, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Adayı Pekdemir, “Eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsak, bizim yönetimimizde; İsraf olmaz, Yolsuzluk olmaz, Yalan olmaz, Yandaşlık olmaz, Adam kayırma olmaz, Partizanlık olmaz, Ötekileştirme olmaz, Önce Ben anlayışı olmaz ve Haksızlık olmaz” dedi.

Bir şehrin gelişim dinamiklerini şekillendiren en önemli unsurlardan birinin imar ve altyapı uygulamalarındaki başarı olduğuna değinen Başkan Adayı Pekdemir, “Yapılan imar faaliyetlerinde yoksulu daha da yoksullaştıran, zengini ise daha fazla zenginleştiren bir yaklaşım görmekteyiz.

Bizim şehircilik anlayışımızda şehrin huzuru adaletten geçer. Bugüne kadar şehrimizi yöneten irade kırsal alanla şehri birbirinden kopartarak aradaki birlikteliği ve harmoniyi sağlayamamıştır.

‘Dürüst Belediyecilik’ yönetim anlayışı kent-kır dengesini gözeten, hak temelli bir perspektifle kırsal alana yaklaşacaktır. Şeffaf yönetim ilkemizi hayata geçirerek aylık, 3 aylık ve yıllık hedef listesi önceden açıklanarak belediyenin yapmış olduğu bütün çalışmaların dökümünü üç aylık periyotlarla bir hizmet cetveli niteliğinde kamuoyuna sunacağız. En küçük birimden şehrin idari sınırlarına kadar bir kademelenme sistemi ile haneden mahalleye, mahalleden semte, semtten tüm ilçeye uzanan bir katılım ve yönetim modeli oluşturacağız. Bu yönetim modeli çözüm odaklı, katılımcı, şeffaf ve liyakate dayalı bir model olacaktır. Her şehrin kendine özgü ekonomik değerleri olduğu gibi Eynesilimizin de kendine özgü ekonomik değerleri var. Biz şehrimizde yönetime geldiğimizde merkezi idare gibi çalışarak kentimizin ekonomisini canlandıracağız. Beceriksiz, kendi namına çalışan figürlerin şehrimizi fakirleştirmesine izin vermeyeceğiz. Tüketime değil üretime odaklanan bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Yerel kalkınma modelimiz insanlarımızı farklı şehirlere göç etme zorunluluğundan kurtaracak ve sağlıklı istihdamın kapısını açacaktır. Ana hedefimiz insanımızın doğduğu yerde geçimini sağlayacağı bir istihdam imkanı ortaya koymaktır. Eynesil için ‘Dürüst Başkan Dürüst Yönetim’ anlayışına sende destek ol!” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.