Dolmuşlar da Koronaya önlem aldı

GÜNDEM 16.03.2020 - 11:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3220+ kez okundu.
 

Dolmuşlar da Koronaya önlem aldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de şuana kadar 6 kişi de görülen Koronavirüsle (Covid-19) ilgili Bulancak’ta toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları yapıldı.
Bulancak Şehiriçi Dolmuş Durağı ve Bulancak-Giresun Dolmuş Kooperatifi araçlarında dezenfekte çalışmaları yaparak vatandaşların güvenle seyahat etmeleri için gerekeni yapıyorlar. Bulancak Şehiriçi Dolmuş Durağı yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Vatandaşlarımız için her türlü tedbiri alarak hizmet etmeye davam ediyoruz. Ülkemizde de görülen Koronovirüs olaylarından dolayı şehiriçi araçlarımızın tümünü ilaçlatarak vatandaşlarımıza sağlıklı bir hizmet sunmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada Bulancak halkının güvenini kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yolcularımızın sağlıklı ve sıhhatli olması bizler için çok önemlidir” dediler. Bulancak-Giresun’da dezenfekte yaptı Bulancak Giresun Dolmuş Kooperatifi araçları da Koronavirüs nedeniyle dezenfekte çalışmalarını tamamladı. Kooperatif yetkilileri vatandaşların güvenliği için tüm araçların dezenfekte edildiğini belirtti.
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de şuana kadar 6 kişi de görülen Koronavirüsle (Covid-19) ilgili Bulancak’ta toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Bulancak Şehiriçi Dolmuş Durağı ve Bulancak-Giresun Dolmuş Kooperatifi araçlarında dezenfekte çalışmaları yaparak vatandaşların güvenle seyahat etmeleri için gerekeni yapıyorlar.

Bulancak Şehiriçi Dolmuş Durağı yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Vatandaşlarımız için her türlü tedbiri alarak hizmet etmeye davam ediyoruz. Ülkemizde de görülen Koronovirüs olaylarından dolayı şehiriçi araçlarımızın tümünü ilaçlatarak vatandaşlarımıza sağlıklı bir hizmet sunmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada Bulancak halkının güvenini kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yolcularımızın sağlıklı ve sıhhatli olması bizler için çok önemlidir” dediler.

Bulancak-Giresun’da dezenfekte yaptı

Bulancak Giresun Dolmuş Kooperatifi araçları da Koronavirüs nedeniyle dezenfekte çalışmalarını tamamladı. Kooperatif yetkilileri vatandaşların güvenliği için tüm araçların dezenfekte edildiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.