DOKA toplantısı Ordu'da yapıldı

GÜNDEM 22.10.2019 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2471+ kez okundu.
 

DOKA toplantısı Ordu'da yapıldı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ordu ilinde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 120. Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.
Ordu Radisson Blu Otel'de gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan DOKA Dönem Başkanı Ordu Valisi Seddar Yavuz; gündem maddeleri hakkında bilgi vererek,2019 yılı itibariyle ülke genelinde tüm illerde istihdamın artırılması, sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal yaşamın geliştirilmesi amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Kalkınma Ajansları tarafından uygulamaya konulacak olan “Sosyal Destek Programı” hakkında görüşmeler yapılacağını ifade etti. Açılış konuşmasının ardından toplantıya geçilerek; 2019 yılı Sosyal Destek Programı kapsamında Ajansa sunulan ve Bakanlık onayına gönderilecek projeler, 2017 yılında Ajans ile Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı işbirliğinde yürütülen “Yeşil Yol” Mali Destek Programının 2. Etabı kapsamında hazırlanan Mali Destek Programının rehber içeriği ile “2019 yılı Fizibilite Desteği Programı” kapsamında sunulan ve bölgenin yatırım potansiyelini artıracak fizibilite çalışmalarına ilişkin projeler ele alınarak, DOKA tarafından desteklenecek projeler kararlaştırıldı.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ordu ilinde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 120. Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Ordu Radisson Blu Otel'de gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan DOKA Dönem Başkanı Ordu Valisi Seddar Yavuz; gündem maddeleri hakkında bilgi vererek,2019 yılı itibariyle ülke genelinde tüm illerde istihdamın artırılması, sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal yaşamın geliştirilmesi amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Kalkınma Ajansları tarafından uygulamaya konulacak olan “Sosyal Destek Programı” hakkında görüşmeler yapılacağını ifade etti.

Açılış konuşmasının ardından toplantıya geçilerek; 2019 yılı Sosyal Destek Programı kapsamında Ajansa sunulan ve Bakanlık onayına gönderilecek projeler, 2017 yılında Ajans ile Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı işbirliğinde yürütülen “Yeşil Yol” Mali Destek Programının 2. Etabı kapsamında hazırlanan Mali Destek Programının rehber içeriği ile “2019 yılı Fizibilite Desteği Programı” kapsamında sunulan ve bölgenin yatırım potansiyelini artıracak fizibilite çalışmalarına ilişkin projeler ele alınarak, DOKA tarafından desteklenecek projeler kararlaştırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.