DOĞALGAZ’LA İLK KAHVELER İÇİLDİ

GÜNDEM 03.01.2019 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3371+ kez okundu.
 

DOĞALGAZ’LA İLK KAHVELER İÇİLDİ

Teyyaredüzü Mahallesine ilk Doğalgaz bağlantısı Aragon Enerji tarafından gerçekleştirildi.
Konuyla alakalı bir açıklama yapan Aragon Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Alptuğ Kaan Kara, “Yapılan uzun çalışmalar sonucu Teyyaredüzü ve Çıtlakkale Mahallelerimize Doğalgaz verilmeye başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Giresun’un en büyük yerleşim merkezlerinin başında gelen Teyyaredüzü Mahallesine ilk Doğalgaz Gazeteci Cavit Özdemir’in evine bağlandı. Doğalgazla pişirilen ilk kahveleri Aksa Doğalgaz İl Müdürü ve Aragon Firması temsilcileri beraber içtiler. Hane sahibi meslektaşımız Cavit Özdemir memnuniyetini dile getirirken “Uzun yıllar beklediğimiz Doğalgaz’a nihayet kavuştuk, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.    
Teyyaredüzü Mahallesine ilk Doğalgaz bağlantısı Aragon Enerji tarafından gerçekleştirildi.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Aragon Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Alptuğ Kaan Kara, “Yapılan uzun çalışmalar sonucu Teyyaredüzü ve Çıtlakkale Mahallelerimize Doğalgaz verilmeye başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Giresun’un en büyük yerleşim merkezlerinin başında gelen Teyyaredüzü Mahallesine ilk Doğalgaz Gazeteci Cavit Özdemir’in evine bağlandı. Doğalgazla pişirilen ilk kahveleri Aksa Doğalgaz İl Müdürü ve Aragon Firması temsilcileri beraber içtiler. Hane sahibi meslektaşımız Cavit Özdemir memnuniyetini dile getirirken “Uzun yıllar beklediğimiz Doğalgaz’a nihayet kavuştuk, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.