Diyanet Sen’de görev değişimi

GÜNDEM 05.08.2019 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2407+ kez okundu.
 

Diyanet Sen’de görev değişimi

27 Haziran 2019 tarihinde 180 üyesi ile birlikte seçime giden Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası(Diyanet Sen) Bulancak Temsilciliğinde yeni yönetim seçildi.
Yapılan seçim sonrası İlçe Temsilcisi Yusuf Bekteş, Temsilci Sekreteri İbrahim Güner, Temsilci Yardımcısı Hasan Yüksel, Yedek Üyeler Osman Gidal ve Ahmet Arslan yönetime geldi. Seçim sonrası Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından 29 Temmuz 2019 tarihinde yeni seçilen yönetimin ataması yapılarak göreve başladılar. Atama sonrası gazetemizi ziyaret eden Bulancak Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bekteş, Temsilci Sekreteri İbrahim Güner, Temsilci Yardımcısı Hasan Yüksel, Yedek Üyeler Osman Gidal ve Ahmet Arslan, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile bir araya geldiler. İlçe Temsilcisi Yusuf Bekteş, yaptığı açıklamada “Üyelerimiz başta olmak üzere hizmet kolundaki sendika görevlilerimize insan onuruna yaraşır hayat düzeyi sağlamak için elverişli ücret ve sosyal yardımlar ile daha iyi çalışma şartları ve mesleki saygınlık kazandırabilmeyi amaç edinerek, birlik ve beraberlik şuuru içerisinde görev yapacağız. Mensubu olduğumuz İslam dininin doğru anlaşılması, doğru anlatılması ve doğru yaşanması noktasında sosyal, kültürel ve bilimsel etkinlikler yapılmasını ilke edineceğiz” dedi.  
27 Haziran 2019 tarihinde 180 üyesi ile birlikte seçime giden Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası(Diyanet Sen) Bulancak Temsilciliğinde yeni yönetim seçildi.

Yapılan seçim sonrası İlçe Temsilcisi Yusuf Bekteş, Temsilci Sekreteri İbrahim Güner, Temsilci Yardımcısı Hasan Yüksel, Yedek Üyeler Osman Gidal ve Ahmet Arslan yönetime geldi.

Seçim sonrası Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından 29 Temmuz 2019 tarihinde yeni seçilen yönetimin ataması yapılarak göreve başladılar.

Atama sonrası gazetemizi ziyaret eden Bulancak Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bekteş, Temsilci Sekreteri İbrahim Güner, Temsilci Yardımcısı Hasan Yüksel, Yedek Üyeler Osman Gidal ve Ahmet Arslan, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile bir araya geldiler.

İlçe Temsilcisi Yusuf Bekteş, yaptığı açıklamada “Üyelerimiz başta olmak üzere hizmet kolundaki sendika görevlilerimize insan onuruna yaraşır hayat düzeyi sağlamak için elverişli ücret ve sosyal yardımlar ile daha iyi çalışma şartları ve mesleki saygınlık kazandırabilmeyi amaç edinerek, birlik ve beraberlik şuuru içerisinde görev yapacağız. Mensubu olduğumuz İslam dininin doğru anlaşılması, doğru anlatılması ve doğru yaşanması noktasında sosyal, kültürel ve bilimsel etkinlikler yapılmasını ilke edineceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.