DİN GÖREVLİLERİNE BAŞARI BELGESİ

GÜNDEM 16.04.2019 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3232+ kez okundu.
 

DİN GÖREVLİLERİNE BAŞARI BELGESİ

Vali Harun Sarıfakıoğulları, din görevlilerinin vatandaşların derdi ile dertlenip, sıkıntıların çözümüne katkı sağlaması gerektiğini belirterek ‘Derdiniz Derdimiz Olsun Projesi’ne katkı sunan tüm din görevlilerini tebrik etti.
Giresun merkezde bulunan her mahallede din hizmetlerinin daha verimli hale gelmesi, vatandaşların dini bilgiye sahih kaynaklardan ulaşması, din görevlilerinin görev yaptıkları mahallelerde 7'den 70'e herkese ulaşması için başlatılan ‘Derdiniz Derdimiz Olsun Projesi’ni başarıyla sürdüren din görevlileri başarı belgelerini aldılar. Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, İl Müftülüğü aylık mutad toplantısına katılarak projeye katkılarından dolayı 21 din görevlisine başarı belgesi takdim etti. Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşların sıkıntılarının çözümü adına gerçekleştirilen çalışmaların devam ettirilmesi gerektiğini belirterek, “Yaptığımız tüm  hizmetlerde onların gönüllerine dokunmalıyız. Bu ödülü alan arkadaşlara öncü birlik diyelim. Bu çalışmalarımızın devamı neticesinde tüm arkadaşlarımıza bu ödül takdim edilecektir.  Önemli olan vatandaşlarımızın derdi ile dertlenmek ve sıkıntıların çözümüne katkı sunmaktır.” dedi. Müftü Muhittin Oral, Vali Harun Sarıfakıoğulları’na, Müftülük çalışmalrı ile ilgili brifing verdi. KARDEŞLİĞİMİZ ZEKATLA BEREKETLENSİN Ramazan hazırlıklarının görüşüldüğü personel toplantısı iki oturum şeklinde gerçekleştirildi. Giresun Müftüsü Muhittin Oral, zekatın ihtiyaç sahiplerine yürekten ödenen kardeşlik hakkı olduğunu belirterek, “Bizler halkımızın namazına, haccına, umresine, orucuna rehberlik ediyoruz ancak en az bu ibadetler kadar önemli olan ve İslam’ın şartlarından olan zekat ibadetine de mutlaka rehberlik yapmalıyız.” şeklinde konuştu.   Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 81 ilde gerçekleştirilen toplantılara telekonferans sistemiyle bağlanarak din görevlilerine seslendi. Başkan Erbaş’tan sonra söz alan Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Mehmet Savaş Polat, zekatla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantının ikinci oturumu öğleden sonra Kur’an kursu öğreticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, din görevlilerinin vatandaşların derdi ile dertlenip, sıkıntıların çözümüne katkı sağlaması gerektiğini belirterek ‘Derdiniz Derdimiz Olsun Projesi’ne katkı sunan tüm din görevlilerini tebrik etti.

Giresun merkezde bulunan her mahallede din hizmetlerinin daha verimli hale gelmesi, vatandaşların dini bilgiye sahih kaynaklardan ulaşması, din görevlilerinin görev yaptıkları mahallelerde 7'den 70'e herkese ulaşması için başlatılan ‘Derdiniz Derdimiz Olsun Projesi’ni başarıyla sürdüren din görevlileri başarı belgelerini aldılar.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, İl Müftülüğü aylık mutad toplantısına katılarak projeye katkılarından dolayı 21 din görevlisine başarı belgesi takdim etti.

Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşların sıkıntılarının çözümü adına gerçekleştirilen çalışmaların devam ettirilmesi gerektiğini belirterek, “Yaptığımız tüm  hizmetlerde onların gönüllerine dokunmalıyız. Bu ödülü alan arkadaşlara öncü birlik diyelim. Bu çalışmalarımızın devamı neticesinde tüm arkadaşlarımıza bu ödül takdim edilecektir. 

Önemli olan vatandaşlarımızın derdi ile dertlenmek ve sıkıntıların çözümüne katkı sunmaktır.” dedi.

Müftü Muhittin Oral, Vali Harun Sarıfakıoğulları’na, Müftülük çalışmalrı ile ilgili brifing verdi.

KARDEŞLİĞİMİZ ZEKATLA BEREKETLENSİN

Ramazan hazırlıklarının görüşüldüğü personel toplantısı iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, zekatın ihtiyaç sahiplerine yürekten ödenen kardeşlik hakkı olduğunu belirterek, “Bizler halkımızın namazına, haccına, umresine, orucuna rehberlik ediyoruz ancak en az bu ibadetler kadar önemli olan ve İslam’ın şartlarından olan zekat ibadetine de mutlaka rehberlik yapmalıyız.” şeklinde konuştu.  

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 81 ilde gerçekleştirilen toplantılara telekonferans sistemiyle bağlanarak din görevlilerine seslendi. Başkan Erbaş’tan sonra söz alan Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Mehmet Savaş Polat, zekatla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantının ikinci oturumu öğleden sonra Kur’an kursu öğreticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.