'Dev yatırım geliyor'

GÜNDEM 08.02.2019 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3023+ kez okundu.
 

'Dev yatırım geliyor'

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun için ikinci dev projesini Cumartesi ( Bugün ) açıklayacak.
Şenlikoğlu, saat 12.00 da parti il binasında düzenleyeceği basın toplantında ikinci dev projesini tanıtacak. Şenlikoğlu’nun ikinci projesinin de büyük yankı oluşturması bekleniyor. 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’u her yönüyle bir marka şehri yapmak için yola çıktıklarının altını çizdi. Şenlikoğlu, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneklerini şehrimizle buluşturacağız. İnşallah bundan sonraki projelerimizle marka şehir olabilmek için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Başarılı olmak için vizyon 2028 sloganımızdan bunun için bahsediyorum. Önce tatbik edeceğiz, sonra takip ederek başarıyı yakalayacağız. Niteliği ön planda tutarak, İnşallah Giresun’u her yönüyle marka şehir yapacak çalışmalara imza atacağız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun için ikinci dev projesini Cumartesi ( Bugün ) açıklayacak.

Şenlikoğlu, saat 12.00 da parti il binasında düzenleyeceği basın toplantında ikinci dev projesini tanıtacak. Şenlikoğlu’nun ikinci projesinin de büyük yankı oluşturması bekleniyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’u her yönüyle bir marka şehri yapmak için yola çıktıklarının altını çizdi.

Şenlikoğlu, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneklerini şehrimizle buluşturacağız. İnşallah bundan sonraki projelerimizle marka şehir olabilmek için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Başarılı olmak için vizyon 2028 sloganımızdan bunun için bahsediyorum. Önce tatbik edeceğiz, sonra takip ederek başarıyı yakalayacağız. Niteliği ön planda tutarak, İnşallah Giresun’u her yönüyle marka şehir yapacak çalışmalara imza atacağız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.