‘DERNEKLERİMİZE GEREKLİ DESTEK VERİLECEK’

GÜNDEM 21.10.2019 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2621+ kez okundu.
 

‘DERNEKLERİMİZE GEREKLİ DESTEK VERİLECEK’

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Bulancak’ta bir dizi ziyarette bulundu.
Bulancak Gaziler Derneği ve Bulancak Engelliler Derneğinde dernek üyeleri ile bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Aydın, her iki dernek için de gerekli destekleri sağlayacağını ifade etti. Milletvekili Aydın, ilk önce Bulancak Gaziler Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Dursun Ali Beyaz ve üyeleri ile derneğin sorunları ve yapılacakları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Aydın’ın ziyaretine Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Melahat Cürgül, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen’de katıldı. Daha sonra Milletvekili Aydın ve beraberindeki heyet Bulancak Engelliler Derneğine geçerek Dernek Başkanı Mehmet Muslu ve dernek üyeleri ile de derneğin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Bulancak’ta bir dizi ziyarette bulundu.

Bulancak Gaziler Derneği ve Bulancak Engelliler Derneğinde dernek üyeleri ile bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Aydın, her iki dernek için de gerekli destekleri sağlayacağını ifade etti.

Milletvekili Aydın, ilk önce Bulancak Gaziler Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Dursun Ali Beyaz ve üyeleri ile derneğin sorunları ve yapılacakları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Aydın’ın ziyaretine Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Melahat Cürgül, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen’de katıldı.

Daha sonra Milletvekili Aydın ve beraberindeki heyet Bulancak Engelliler Derneğine geçerek Dernek Başkanı Mehmet Muslu ve dernek üyeleri ile de derneğin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.