Denize girmeden uyarıları dikkate alalım

YAŞAM 08.07.2019 - 09:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3299+ kez okundu.
 

Denize girmeden uyarıları dikkate alalım

Her yaz mevsiminde en çok karşılaşılan olaylardan biri de deniz de boğulma vakalarıdır.
Her yaz çeşitli kurum ve kuruluşlar ile yazın denize girerken dikkat edilecek hususlar konusunda çok sayıda açıklama yapılamasına rağmen yine de boğulma vakaları sona ermez.  Yaz sezonu boyunca deniz üzerinde meydana gelebilecek herhangi bir olay karşısında ekiplerimiz görevde. Piraziz Sahilinde denize girenler için Piraziz Belediyesi tarafındanyapılan uyarılarda  "Bu Bölgede Denize Girmek Tehlikeli ve Yasaktır " tabelası bulunan alanlarda lütfen denize girmeyiniz’ diyerek uyarıda bulunuldu.      
Her yaz mevsiminde en çok karşılaşılan olaylardan biri de deniz de boğulma vakalarıdır.

Her yaz çeşitli kurum ve kuruluşlar ile yazın denize girerken dikkat edilecek hususlar konusunda çok sayıda açıklama yapılamasına rağmen yine de boğulma vakaları sona ermez. 

Yaz sezonu boyunca deniz üzerinde meydana gelebilecek herhangi bir olay karşısında ekiplerimiz görevde. Piraziz Sahilinde denize girenler için Piraziz Belediyesi tarafındanyapılan uyarılarda  "Bu Bölgede Denize Girmek Tehlikeli ve Yasaktır " tabelası bulunan alanlarda lütfen denize girmeyiniz’ diyerek uyarıda bulunuldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.