DENİZ MANZARASI İLE GÜZELLİK KEYFİ!

GÜNDEM 10.09.2020 - 16:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4848+ kez okundu.
 

DENİZ MANZARASI İLE GÜZELLİK KEYFİ!

Uzun yılardır Bulancak'ta kuaförlük yapan usta eller, yeni şubesi ile kadınların güzelliğine güzellik katıyor.
Hüseyin Parçal, Songül Apaydın ve Sinan Apaydın tarafından Bulancak'ta faaliyet gösteren Bulancak Güzellik Merkezi, 2. şubesini Cumhuriyet Meydanında bulunan Recai Yaşar İş Merkezinin en üst katında faaliyete geçirdiler. Güzellik Merkezinde sadece Kuaför Songül ve kadın ekip çalışanları faaliyet gösterirken, ikinci şube olan Zen Kuaför'de Kuaför Hüseyin ve Kuaför Sinan ekibiyle müşterilerine hizmet veriyor. Terası bulunan deniz manzaralı 2. Şubede ferah bir ortamda müşterilerini ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Kuaför Hüseyin ve Kuaför Sinan, Bulancak ve bölge halkına verdikleri hizmetten dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler. Müşterilerinin tercihe göre ister merkez binada isterlerse yeni şubelerinde hizmet alabileceklerini ifade eden Kuaför Hüseyin, Kuaför Songül ve Kuaför Sinan uzun yıllardan bu yana bölge kadınlarına hizmet verebilmenin onurunu yaşadıklarını ifade ettiler.
Uzun yılardır Bulancak'ta kuaförlük yapan usta eller, yeni şubesi ile kadınların güzelliğine güzellik katıyor.

Hüseyin Parçal, Songül Apaydın ve Sinan Apaydın tarafından Bulancak'ta faaliyet gösteren Bulancak Güzellik Merkezi, 2. şubesini Cumhuriyet Meydanında bulunan Recai Yaşar İş Merkezinin en üst katında faaliyete geçirdiler.

Güzellik Merkezinde sadece Kuaför Songül ve kadın ekip çalışanları faaliyet gösterirken, ikinci şube olan Zen Kuaför'de Kuaför Hüseyin ve Kuaför Sinan ekibiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Terası bulunan deniz manzaralı 2. Şubede ferah bir ortamda müşterilerini ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Kuaför Hüseyin ve Kuaför Sinan, Bulancak ve bölge halkına verdikleri hizmetten dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler.

Müşterilerinin tercihe göre ister merkez binada isterlerse yeni şubelerinde hizmet alabileceklerini ifade eden Kuaför Hüseyin, Kuaför Songül ve Kuaför Sinan uzun yıllardan bu yana bölge kadınlarına hizmet verebilmenin onurunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.