DAL-ÇIK PROJESİNDE İLERLEME SAĞLANIYOR

SİYASET 27.01.2020 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3741+ kez okundu.
 

DAL-ÇIK PROJESİNDE İLERLEME SAĞLANIYOR

Sahil yolu Giresun şehir geçişinde uygulanması planlanan Dal-Çık projesinde her geçen gün ilerleme sağlanıyor.
Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, “Sahil yolu trafiği için öncelikli tercihimiz Dal-Çık projesidir ve bu projede hızlı bir şekilde ilerliyoruz” dedi. Bu kapsamda Karayollarının Dal-Çık projesi ile ilgili ihalesini alan ve Belediye Başkanı Şenlikoğlu tarafından da Giresun’a davet edilen Ankara ‘Apron Proje’ firmasının Proje Müdürü Ahmet Sarı Giresun’a geldi ve konuyla ilgili geniş katılımlı bir toplantı yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, Belediye Meclis Üyeleri M. Bahadır Yılmaz, Serdar Demirkan, Gökhan Bozalioğlu, Plan Proje Müdürü Selim Özgürel ve Mimar Şükrü Henden katıldı. Planlanan proje, görsel ve sözlü tüm detayları ile firma yetkilisi Sarı’yla paylaşıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu projeyi mutlaka hayata geçirmek istediklerini kaydederek, “Dal-Çık projemizdeki esas hedefimiz sahil yolu trafiğinin akıcı bir şekilde ilerlemesi ve şehir içi trafiğinin de hızlı bir şekilde sahil yoluna tahliyesini sağlamaktır. Sahil yolu trafik sorununun çözülmesindeki en kilit nokta ve tercihimiz Dal-Çık projesidir. Şehrimizde her gecen gün çok ciddi sorunlar oluşturan trafik problemini çözmek için yapacağımız Dal-Çık projemizi bir an önce hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu. Firma yetkilisi Ahmet Sarı ise, “Biz projenin durumu konusunda sürecin daha sağlıklı ve uyumlu ilerlemesi için Giresun Belediyesi ile görüşmek istedik. Onun için buradayız. Görüşlerinizi dinledik, istediğiniz projeyi detaylarıyla gördük. Bunların hepsini harmanlayarak sizlerle, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile paylaşacağız ve ardından süreç devam edecek” ifadelerini kullandı. Toplantının ardından heyet Bulancak durağı mevkiine giderek projenin uygulanacağı alanı yerinde inceledi.
Sahil yolu Giresun şehir geçişinde uygulanması planlanan Dal-Çık projesinde her geçen gün ilerleme sağlanıyor.

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, “Sahil yolu trafiği için öncelikli tercihimiz Dal-Çık projesidir ve bu projede hızlı bir şekilde ilerliyoruz” dedi.

Bu kapsamda Karayollarının Dal-Çık projesi ile ilgili ihalesini alan ve Belediye Başkanı Şenlikoğlu tarafından da Giresun’a davet edilen Ankara ‘Apron Proje’ firmasının Proje Müdürü Ahmet Sarı Giresun’a geldi ve konuyla ilgili geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, Belediye Meclis Üyeleri M. Bahadır Yılmaz, Serdar Demirkan, Gökhan Bozalioğlu, Plan Proje Müdürü Selim Özgürel ve Mimar Şükrü Henden katıldı. Planlanan proje, görsel ve sözlü tüm detayları ile firma yetkilisi Sarı’yla paylaşıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu projeyi mutlaka hayata geçirmek istediklerini kaydederek, “Dal-Çık projemizdeki esas hedefimiz sahil yolu trafiğinin akıcı bir şekilde ilerlemesi ve şehir içi trafiğinin de hızlı bir şekilde sahil yoluna tahliyesini sağlamaktır. Sahil yolu trafik sorununun çözülmesindeki en kilit nokta ve tercihimiz Dal-Çık projesidir. Şehrimizde her gecen gün çok ciddi sorunlar oluşturan trafik problemini çözmek için yapacağımız Dal-Çık projemizi bir an önce hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Firma yetkilisi Ahmet Sarı ise, “Biz projenin durumu konusunda sürecin daha sağlıklı ve uyumlu ilerlemesi için Giresun Belediyesi ile görüşmek istedik. Onun için buradayız. Görüşlerinizi dinledik, istediğiniz projeyi detaylarıyla gördük. Bunların hepsini harmanlayarak sizlerle, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile paylaşacağız ve ardından süreç devam edecek” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından heyet Bulancak durağı mevkiine giderek projenin uygulanacağı alanı yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.