'Daima uyanık olacağız'

GÜNDEM 12.12.2016 - 16:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2942+ kez okundu.
 

'Daima uyanık olacağız'

Giresun Valisi Hasan Karahan, İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet Polislerine yönelik düzenlenen menfur saldırı nedeniyle,...
...Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Karahan, konuşmasına biz bir aileyiz diye başlayarak; "Her zaman tatlı ve güzel günler için bir araya gelmiyoruz. Acılarımızı da paylaşıyoruz. Neticede biz bir aileyiz. Aynı yola baş koyduk. Devletimizin, milletimizin bekası içinde, geçmişte olduğu gibi bugünde elimizden geleni yapacağız. Buna canımızı vermekte dâhil. Polisimizde bunu her daim ispatlamıştır. Tüm şerefiyle, izzetiyle ve gururuyla milletin hizmetinde olduğunu her daim dosta düşmana göstermiştir" dedi.  
Giresun Valisi Hasan Karahan, İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet Polislerine yönelik düzenlenen menfur saldırı nedeniyle,...
...Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. 
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Karahan, konuşmasına biz bir aileyiz diye başlayarak; "Her zaman tatlı ve güzel günler için bir araya gelmiyoruz. Acılarımızı da paylaşıyoruz. Neticede biz bir aileyiz. Aynı yola baş koyduk. Devletimizin, milletimizin bekası içinde, geçmişte olduğu gibi bugünde elimizden geleni yapacağız. Buna canımızı vermekte dâhil. Polisimizde bunu her daim ispatlamıştır. Tüm şerefiyle, izzetiyle ve gururuyla milletin hizmetinde olduğunu her daim dosta düşmana göstermiştir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.