Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Yeşilaycı oldu

GÜNDEM 24.12.2018 - 18:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2609+ kez okundu.
 

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Yeşilaycı oldu

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine Giresun Üniversitesi Öğretim üyesi Recep Yağcı ve 25 üniversiteli öğrenci Yeşilay topluluğu tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.
İlkokul öğrencilerine Yeşilay'a ilişkin farkındalık eğitimi verildi. Giresun Üniversitesi  öğrencilerince Cumhuriyet İlkokulunda, Yeşilay Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Etkinlikte, öğrencilere Türkiye Yeşilay Cemiyeti tanıtılarak, zamanlarını verimli kullanma, düzenli beslenme alışkanlığı, bağımlılıklara karşı mücadele etme konularında bilgiler verdi. Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Recep Yağcı, yaptığı açıklamada, etkinlikle öğrencilere Yeşilay bilinci kazandırmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti; “Etkinliğimizde öncelikle Yeşilay'ı anlattık. Bunu, öğrencilerimizin henüz küçük yaşta iken Yeşilay'ı tanımaları adına yaptık. Yeşilay'ın ve Yeşilay Kulübü'nün faaliyetlerini de anlatarak onların da birer Yeşilay gönüllü olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalıştık. Amacımız çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan ve bağımlıktan uzak tutmak. Öğrencilere Yeşilay'ın ne olduğunu anlatıyoruz. Ayrıca eğlenceli etkinliklerimiz de mevcut” ifadelerini kullandı. İlyas, Yağcı’ya katkılarından dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Adem İlyas, ayrıca gelen üniversiteli 25 öğrenciye de teşekkürlerini iletti.  
Bulancak Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine Giresun Üniversitesi Öğretim üyesi Recep Yağcı ve 25 üniversiteli öğrenci Yeşilay topluluğu tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.

İlkokul öğrencilerine Yeşilay'a ilişkin farkındalık eğitimi verildi. Giresun Üniversitesi  öğrencilerince Cumhuriyet İlkokulunda, Yeşilay Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Etkinlikte, öğrencilere Türkiye Yeşilay Cemiyeti tanıtılarak, zamanlarını verimli kullanma, düzenli beslenme alışkanlığı, bağımlılıklara karşı mücadele etme konularında bilgiler verdi. Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Recep Yağcı, yaptığı açıklamada, etkinlikle öğrencilere Yeşilay bilinci kazandırmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti; “Etkinliğimizde öncelikle Yeşilay'ı anlattık. Bunu, öğrencilerimizin henüz küçük yaşta iken Yeşilay'ı tanımaları adına yaptık. Yeşilay'ın ve Yeşilay Kulübü'nün faaliyetlerini de anlatarak onların da birer Yeşilay gönüllü olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalıştık. Amacımız çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan ve bağımlıktan uzak tutmak. Öğrencilere Yeşilay'ın ne olduğunu anlatıyoruz. Ayrıca eğlenceli etkinliklerimiz de mevcut” ifadelerini kullandı.

İlyas, Yağcı’ya katkılarından dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Adem İlyas, ayrıca gelen üniversiteli 25 öğrenciye de teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.