‘Cumhurbaşkanımızın himayesine ihtiyacımız var’

SİYASET 27.02.2020 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3537+ kez okundu.
 

‘Cumhurbaşkanımızın himayesine ihtiyacımız var’

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekilleri ile gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıya katıldı.
Toplantıda söz alan Milletvekili Sabri Öztürk Giresun’un sorunlarını ve vatandaşların taleplerini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti. Fındık fiyatlarının iyi olması hem üreticiyi memnun ettiğini hem de ülkemize önemli kazanç sağladığına değinen Milletvekili Öztürk, “Bu yüzden Sayın Cumhurbaşkanımıza üreticimiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi. Daha sonra başta ulaşım olmak üzere Giresun’la ilgili diğer hususları da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardığını anlatan Öztürk, “Dereli yolu kısmı planlandığının aksine bazı nedenlerle uzamıştır. Yol inşaatının uzaması bu yolu kullanan insanlarımızın mağduriyetine yol açmakta, eleştirilere neden olmaktadır. 26 km.lik söz konusu yolun alt yapısı, tünelleri, bazı bölümleri büyük oranda tamamlanmıştır. Ancak yolun tamamının bir an önce bitirilerek insanlarımızın hizmetine sunulması büyük önem arz etmektedir. Özellikle son günlerde çalışmaya başlayan Giresun limanı ile Mersin limanı arasında ulaşımı da daha kolaylaştıracak, nakliye sektörünün ilimiz üzerinden bu güzergâhı tercihini sağlayacaktır. Bu yüzden bu yolun özel önem verilerek bir an önce bitirilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesine ihtiyacımız vardır” diye konuştu. Milletvekili Öztürk’ün bu talepleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Fındık bizim milli ürünümüzdür. Çok ciddi destekler verdik. Her zaman üreticilerimizin yanındayız. Bazı yabancı firmaların fiyatları düşürme çabaları karşısında üreticimizi ezdirmeyeceğiz. Ayrıca Dereli yolu konusunda Ulaştırma Bakanımıza çalışmaları hızlandırması konusunda talimat vereceğim” dedi. Milletvekili Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilimizle ilgili yaptığı hizmetler ve talepler konusunda gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti.  
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekilleri ile gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıya katıldı.

Toplantıda söz alan Milletvekili Sabri Öztürk Giresun’un sorunlarını ve vatandaşların taleplerini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti.

Fındık fiyatlarının iyi olması hem üreticiyi memnun ettiğini hem de ülkemize önemli kazanç sağladığına değinen Milletvekili Öztürk, “Bu yüzden Sayın Cumhurbaşkanımıza üreticimiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

Daha sonra başta ulaşım olmak üzere Giresun’la ilgili diğer hususları da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardığını anlatan Öztürk, “Dereli yolu kısmı planlandığının aksine bazı nedenlerle uzamıştır. Yol inşaatının uzaması bu yolu kullanan insanlarımızın mağduriyetine yol açmakta, eleştirilere neden olmaktadır. 26 km.lik söz konusu yolun alt yapısı, tünelleri, bazı bölümleri büyük oranda tamamlanmıştır. Ancak yolun tamamının bir an önce bitirilerek insanlarımızın hizmetine sunulması büyük önem arz etmektedir. Özellikle son günlerde çalışmaya başlayan Giresun limanı ile Mersin limanı arasında ulaşımı da daha kolaylaştıracak, nakliye sektörünün ilimiz üzerinden bu güzergâhı tercihini sağlayacaktır. Bu yüzden bu yolun özel önem verilerek bir an önce bitirilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesine ihtiyacımız vardır” diye konuştu.

Milletvekili Öztürk’ün bu talepleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Fındık bizim milli ürünümüzdür. Çok ciddi destekler verdik. Her zaman üreticilerimizin yanındayız. Bazı yabancı firmaların fiyatları düşürme çabaları karşısında üreticimizi ezdirmeyeceğiz. Ayrıca Dereli yolu konusunda Ulaştırma Bakanımıza çalışmaları hızlandırması konusunda talimat vereceğim” dedi.

Milletvekili Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilimizle ilgili yaptığı hizmetler ve talepler konusunda gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.