Cumhur İttifakı adaylarını tanıttı

SİYASET 28.02.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2286+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı adaylarını tanıttı

Cumhur İttifakının AK Parti Giresun Adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun aday tanıtımının ardından Belediye Meclis Üyeleri adayları tanıtımı da yapıldı.
Giresun’da bir restoranda yapılan meclis üyeleri tanıtım toplantısına AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve belediye meclis üyesi adayları katıldı. ‘Derdimiz kavga değil’ Toplantıda konuşan milletvekilleri 31 Mart seçimlerinde sandıktan zaferle çıkacaklarını söylediler. AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk yaptığı konuşmada, “Bizim derdimiz de amacımız da Giresun'a hizmetlerin en güzelini yapmaktır. Bu kaliteli çalışmayı gerçekleştirebilmek için güçlerimizi de birleştirmeliyiz. 24 Haziran'da Giresun'da düğün dernek, festival gibi bir seçim yaşadık. Eminim bu yerel seçimde de yine öyle olacak. Bu bir yarıştır. İyilikte, güzellikte yarıştır. Belediyeciliği CHP'den daha iyi biliyoruz, diğer şehirlerde yapılan çalışmalar ve hizmetler buna kanıttır. Cumhur İttifakı olarak diyoruz ki Aytekin Şenlikoğlu başkanımız ve bu ekibi iş başına geldiğinde Giresun'a Allah'ın izniyle en güzel hizmeti verecek. Böyle bir iddiamız var. Onun için projelerimizi, programımızı hazırladık. Planlarımızı yaptık. Bütçelerimizi oluşturuyoruz.  Bizim derdimiz de amacımız da Giresun'a hizmetlerin en güzelini yapmak. Derdimiz kavga değil. Gönül kırmak değil, gönül yapmak” dedi. ‘Milletimizin geleceği aydınlık’ Milletvekili Kadir Aydın ise Giresun'da da ‘Cumhur İttifakı’ ile birlik ve beraberlik ortamının sağlandığını söyleyerek yaptığı konuşmada, “Güzel bir noktaya geldik. Süreç öyle güzel bir noktaya geldi ki Giresun'u kazanmamız kaçınılmaz hale geldi. Zaten yürüyüş oraya doğruydu. Biz iktidar partisiyiz. Her alanda güçlüyüz. Milletvekillerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız yanımızda ve arkamızda. Birçok bakanlıktan istediğimiz projeleri elde ediyoruz. Bu unsurları bir araya getirdiğimizde de Giresun'un önü açık ve milletimizin geleceği aydınlık” diye konuştu. ‘Giresunlunun hizmetkarı olmaya talibiz’ Milletvekili Sabri Öztürk de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılı olabilmek için Giresun'un her ilçe, belde ve mahallesinde çalıştıklarını belirterek, “Biz arkamıza bakmadan, biz rakiplerimizin ne yaptığına bakmadan sadece Giresun için hayalini kurduğumuz projeleri ortaya koyarak, temiz bir dille siyaset ortaya koyarak Giresun ve Giresunlunun hizmetkarı olmaya talibiz. Sonuca ulaşacağımıza da inanıyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı'nın Giresun Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı.  
Cumhur İttifakının AK Parti Giresun Adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun aday tanıtımının ardından Belediye Meclis Üyeleri adayları tanıtımı da yapıldı.

Giresun’da bir restoranda yapılan meclis üyeleri tanıtım toplantısına AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.

‘Derdimiz kavga değil’

Toplantıda konuşan milletvekilleri 31 Mart seçimlerinde sandıktan zaferle çıkacaklarını söylediler. AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk yaptığı konuşmada, “Bizim derdimiz de amacımız da Giresun'a hizmetlerin en güzelini yapmaktır. Bu kaliteli çalışmayı gerçekleştirebilmek için güçlerimizi de birleştirmeliyiz. 24 Haziran'da Giresun'da düğün dernek, festival gibi bir seçim yaşadık. Eminim bu yerel seçimde de yine öyle olacak. Bu bir yarıştır. İyilikte, güzellikte yarıştır. Belediyeciliği CHP'den daha iyi biliyoruz, diğer şehirlerde yapılan çalışmalar ve hizmetler buna kanıttır. Cumhur İttifakı olarak diyoruz ki Aytekin Şenlikoğlu başkanımız ve bu ekibi iş başına geldiğinde Giresun'a Allah'ın izniyle en güzel hizmeti verecek. Böyle bir iddiamız var. Onun için projelerimizi, programımızı hazırladık. Planlarımızı yaptık. Bütçelerimizi oluşturuyoruz.  Bizim derdimiz de amacımız da Giresun'a hizmetlerin en güzelini yapmak. Derdimiz kavga değil. Gönül kırmak değil, gönül yapmak” dedi.

‘Milletimizin geleceği aydınlık’

Milletvekili Kadir Aydın ise Giresun'da da ‘Cumhur İttifakı’ ile birlik ve beraberlik ortamının sağlandığını söyleyerek yaptığı konuşmada, “Güzel bir noktaya geldik. Süreç öyle güzel bir noktaya geldi ki Giresun'u kazanmamız kaçınılmaz hale geldi. Zaten yürüyüş oraya doğruydu. Biz iktidar partisiyiz. Her alanda güçlüyüz. Milletvekillerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız yanımızda ve arkamızda. Birçok bakanlıktan istediğimiz projeleri elde ediyoruz. Bu unsurları bir araya getirdiğimizde de Giresun'un önü açık ve milletimizin geleceği aydınlık” diye konuştu.

‘Giresunlunun hizmetkarı olmaya talibiz’

Milletvekili Sabri Öztürk de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılı olabilmek için Giresun'un her ilçe, belde ve mahallesinde çalıştıklarını belirterek, “Biz arkamıza bakmadan, biz rakiplerimizin ne yaptığına bakmadan sadece Giresun için hayalini kurduğumuz projeleri ortaya koyarak, temiz bir dille siyaset ortaya koyarak Giresun ve Giresunlunun hizmetkarı olmaya talibiz. Sonuca ulaşacağımıza da inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı'nın Giresun Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.