ÇOTANAK ARENA'DA YENİ ZAFERLERE HAZIR OLUN

SPOR 29.05.2020 - 11:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3494+ kez okundu.
 

ÇOTANAK ARENA'DA YENİ ZAFERLERE HAZIR OLUN

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Çotanak Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Şantiye yetkilisi, stadın son durumuyla ilgili verdiği bilgide, inşaat çalışmalarının yüzde 95’inin tamamlandığını, çevre düzenleme çalışmalarının bitmek üzere olduğunu, sadece hibrit çim serim işleminin kaldığını bildirdi. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise inceleme sonrası yaptığı açıklamada; “Çotanak Stadı’nda artık sona yaklaşıyoruz. Giresunspor’umuza layık bir hizmete sokacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları ve yetkililerle yerinden incelediğimiz stadımızda inşallah yeni zaferler yaşayacağız. Eksiklerin çözümü noktasında ise bazı notlar aldık. Stadımızın yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz her zaman Giresunspor’umuzun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çünkü Giresunspor bizim gözbebeğimiz.” ifadelerini kullandı.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Çotanak Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şantiye yetkilisi, stadın son durumuyla ilgili verdiği bilgide, inşaat çalışmalarının yüzde 95’inin tamamlandığını, çevre düzenleme çalışmalarının bitmek üzere olduğunu, sadece hibrit çim serim işleminin kaldığını bildirdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise inceleme sonrası yaptığı açıklamada; “Çotanak Stadı’nda artık sona yaklaşıyoruz. Giresunspor’umuza layık bir hizmete sokacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları ve yetkililerle yerinden incelediğimiz stadımızda inşallah yeni zaferler yaşayacağız. Eksiklerin çözümü noktasında ise bazı notlar aldık. Stadımızın yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz her zaman Giresunspor’umuzun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çünkü Giresunspor bizim gözbebeğimiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.