Çoruh Edaş, yeni binasında

GÜNDEM 23.03.2019 - 09:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3629+ kez okundu.
 

Çoruh Edaş, yeni binasında

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,
“Günümüz teknolojisine uygun, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunabilme hedefleri doğrultusunda tüketici memnuniyeti önceliği ile varlığını görünür kılıyor” denildi. Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü yetkilileri, tüketici memnuniyeti dinamiği ile Bulancak İlçe Yöneticiliği ofisini yenilediklerini belirterek, “Giresun İlinin en büyük İlçesi olan Bulancak İlçesi’nde 43 bin aboneye dağıtım hizmeti sunan İlçe Yöneticiliği, İhsaniye Mahallesi, 15 Temmuz Caddesi No: 286 adresinde tüketici memnuniyeti için çalışmalarına aralıksız devam edecek” ifadeleri kullanıldı. Çoruh EDAŞ, İhsaniye Mahallesi İncüvez Deresi yanında bulunan BULASKİ binasının yanında müşterilerine hizmet verecek.
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,

“Günümüz teknolojisine uygun, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunabilme hedefleri doğrultusunda tüketici memnuniyeti önceliği ile varlığını görünür kılıyor” denildi.

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü yetkilileri, tüketici memnuniyeti dinamiği ile Bulancak İlçe Yöneticiliği ofisini yenilediklerini belirterek, “Giresun İlinin en büyük İlçesi olan Bulancak İlçesi’nde 43 bin aboneye dağıtım hizmeti sunan İlçe Yöneticiliği, İhsaniye Mahallesi, 15 Temmuz Caddesi No: 286 adresinde tüketici memnuniyeti için çalışmalarına aralıksız devam edecek” ifadeleri kullanıldı.

Çoruh EDAŞ, İhsaniye Mahallesi İncüvez Deresi yanında bulunan BULASKİ binasının yanında müşterilerine hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.