Çoruh Edaş yatırımlara devam ediyor

GÜNDEM 21.08.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3040+ kez okundu.
 

Çoruh Edaş yatırımlara devam ediyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü’nün günümüz teknolojisine uygun, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunabilmek hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği yatırım çalışmaları devam ediyor…
Giresun şehir merkezine 2,5 kilometre mesafede bulunan Beyazıt Köyü’nün elektrik şebekesi iki adet trafo üzerinden enerji almaktayken son yıllarda Camiyanı Mevkii’nde yaşanan nüfus artışına bağlı olarak bölgedeki elektrik şebekesinin teknik kapasiteyi karşılamadığının tespit edilmesi üzerine Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü harekete geçti.   Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü tarafından gerekli yapılabilirlik çalışmaları tamamlanarak saha etüt ve projelendirme işlemlerinin ardından bölgeye bir adet ilave trafo tesis edilmiş ve çalışma güzergâhı boyunca yaklaşık bir kilometrelik alçak gerilim şebekesi yenilenerek 3. dağıtım trafosu tüketicilerin hizmetine sunuldu.   Kesintisiz ve kaliteli enerji hedefine emin adımlarla ilerlemekte olan Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü Yetkilileri, şehrin muhtelif yerlerinde elektrik şebekesi yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceğinin altını çizerken yenilenen elektrik şebekesi çalışmalarında gösterdikleri anlayış için Beyazıt Köyü tüketicilerine teşekkürlerini iletti.
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü’nün günümüz teknolojisine uygun, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunabilmek hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği yatırım çalışmaları devam ediyor…

Giresun şehir merkezine 2,5 kilometre mesafede bulunan Beyazıt Köyü’nün elektrik şebekesi iki adet trafo üzerinden enerji almaktayken son yıllarda Camiyanı Mevkii’nde yaşanan nüfus artışına bağlı olarak bölgedeki elektrik şebekesinin teknik kapasiteyi karşılamadığının tespit edilmesi üzerine Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü harekete geçti.

 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü tarafından gerekli yapılabilirlik çalışmaları tamamlanarak saha etüt ve projelendirme işlemlerinin ardından bölgeye bir adet ilave trafo tesis edilmiş ve çalışma güzergâhı boyunca yaklaşık bir kilometrelik alçak gerilim şebekesi yenilenerek 3. dağıtım trafosu tüketicilerin hizmetine sunuldu.

 

Kesintisiz ve kaliteli enerji hedefine emin adımlarla ilerlemekte olan Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü Yetkilileri, şehrin muhtelif yerlerinde elektrik şebekesi yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceğinin altını çizerken yenilenen elektrik şebekesi çalışmalarında gösterdikleri anlayış için Beyazıt Köyü tüketicilerine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.