ÇOCUKLAR DALGALARA YENİK DÜŞTÜ

GÜNDEM 11.07.2018 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2559+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR DALGALARA YENİK DÜŞTÜ

Hırçın Karadeniz bir aileyi yasa boğdu. Çarşamba günü serinlemek için denize girdikleri ifade edilen 3 çocuktan 2’si boğularak hayatını kaybetti.
Piraziz’de serinlemek için denize giren 3 çocuktan 2'si boğularak hayatını kaybederken, biri ise ekiplerce kurtarılarak tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, Piraziz Bahçelievler Mahallesi Eğrice Mevkiinde 2’si kardeş olduğu diğerinin de kuzenleri olduğu öğrenilen 3 çocuk serinlemek için girdikleri denizde dalganın azizliğine uğradılar. Çocukların akıntıya kapılarak kaybolduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, AKUT, Sahil Güvenlik ve Giresun Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yanlarında kim olduğu bilinmezken çocuklardan Furkan Memiş(7)’in ilk olarak kurtarıldığı ve ekiplerin müdahalesi ile Giresun Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisine alındığı belirtildi. Gürkan Memiş(6) ve Melih Memiş(7)’in ise olaydan yaklaşık 1 ila 1.30 saat sonra cansız bedenleri dalgıçlar tarafından olay yerinde bulunarak denizden çıkarıldı. Acılı aileler ise deniz kenarında evlatları için göz yaşı dökerken, dalgalı havalarda çocukların dahil kimsenin denize girmemesi gerektiğini gözler önüne serdi.
Hırçın Karadeniz bir aileyi yasa boğdu. Çarşamba günü serinlemek için denize girdikleri ifade edilen 3 çocuktan 2’si boğularak hayatını kaybetti.

Piraziz’de serinlemek için denize giren 3 çocuktan 2'si boğularak hayatını kaybederken, biri ise ekiplerce kurtarılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Piraziz Bahçelievler Mahallesi Eğrice Mevkiinde 2’si kardeş olduğu diğerinin de kuzenleri olduğu öğrenilen 3 çocuk serinlemek için girdikleri denizde dalganın azizliğine uğradılar.

Çocukların akıntıya kapılarak kaybolduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, AKUT, Sahil Güvenlik ve Giresun Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Yanlarında kim olduğu bilinmezken çocuklardan Furkan Memiş(7)’in ilk olarak kurtarıldığı ve ekiplerin müdahalesi ile Giresun Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisine alındığı belirtildi.

Gürkan Memiş(6) ve Melih Memiş(7)’in ise olaydan yaklaşık 1 ila 1.30 saat sonra cansız bedenleri dalgıçlar tarafından olay yerinde bulunarak denizden çıkarıldı.

Acılı aileler ise deniz kenarında evlatları için göz yaşı dökerken, dalgalı havalarda çocukların dahil kimsenin denize girmemesi gerektiğini gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.