ÇOCUKLAR COŞKU İLE EĞLENDİ

GÜNDEM 23.04.2019 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3871+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR COŞKU İLE EĞLENDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni, 23 Nisan Salı günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan program ile başladı.
Saat 09.00’da başlayan programda Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Atatürk Anıtına Milli Eğitim müdürlüğünün çelenk sundu. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program tamamlandı. Törenin ikinci programı ise Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(BATEM) salonunda Güzelyalı İlkokulunun koordinatörlüğünde hazırlanan program saat 09.30’da başladı. Güzelyalı İlkokulundan öğrenciler İnci Berra Koç ve Azmi Efe Aydın’ın sunuculuğunu yaptığı 23 Nisan programı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam etti. 23 Nisan Ulusla Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın anlamı ve önemini belirten konuşmayı da Güzelyalı Ortaokulundan Esra Gültekin yaparak, “Bugün sadece biz çocukların değil, bütün ulusun bayramını kutlamaktayız. Hepimize kutlu ve mutlu olsun” dedi. Bu konuşmadan sonra okul öğrencilerinin hazırladığı folklor, palyaço, dans gösterileri ile devam eden programın son bölümünde Bulancak’taki İlkokul ve ortaokullarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiir, resim, kompozisyon dalında yapılan yarışmalarda derece alanlara ödülleri Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,  Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Murat Ulusoy, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Burak Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından takdim edildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine GRÜ Bulancak UBYO Müdürü Dç. Dr. Oktay Karaman, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Melahat Cürgül, Tapu Sicil Müdürü Mehmet Ünal, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit,  Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, SGK İlçe Müdürü Neşfika Yıldıran, HEM Müdürü Efendi Altun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, il genel meclis üyeleri Mürsel Genç, Metin Beyaz, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci, velileri, vatandaşlar da katıldı. 23 Nisan Ulusla Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bulancak’taki diğer ilkokullarda kendi yaptıkları programlar ile öğrenciler ve velilerin katılımları ile kutladılar.  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni, 23 Nisan Salı günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan program ile başladı.

Saat 09.00’da başlayan programda Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Atatürk Anıtına Milli Eğitim müdürlüğünün çelenk sundu. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program tamamlandı.

Törenin ikinci programı ise Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(BATEM) salonunda Güzelyalı İlkokulunun koordinatörlüğünde hazırlanan program saat 09.30’da başladı.

Güzelyalı İlkokulundan öğrenciler İnci Berra Koç ve Azmi Efe Aydın’ın sunuculuğunu yaptığı 23 Nisan programı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam etti. 23 Nisan Ulusla Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın anlamı ve önemini belirten konuşmayı da Güzelyalı Ortaokulundan Esra Gültekin yaparak, “Bugün sadece biz çocukların değil, bütün ulusun bayramını kutlamaktayız. Hepimize kutlu ve mutlu olsun” dedi. Bu konuşmadan sonra okul öğrencilerinin hazırladığı folklor, palyaço, dans gösterileri ile devam eden programın son bölümünde Bulancak’taki İlkokul ve ortaokullarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiir, resim, kompozisyon dalında yapılan yarışmalarda derece alanlara ödülleri Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,  Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Murat Ulusoy, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Burak Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından takdim edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine GRÜ Bulancak UBYO Müdürü Dç. Dr. Oktay Karaman, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Melahat Cürgül, Tapu Sicil Müdürü Mehmet Ünal, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit,  Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, SGK İlçe Müdürü Neşfika Yıldıran, HEM Müdürü Efendi Altun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, il genel meclis üyeleri Mürsel Genç, Metin Beyaz, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci, velileri, vatandaşlar da katıldı.

23 Nisan Ulusla Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bulancak’taki diğer ilkokullarda kendi yaptıkları programlar ile öğrenciler ve velilerin katılımları ile kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.