ÇOCUKLAR BABALARIYLA GURUR DUYDULAR

SPOR 01.05.2019 - 16:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2691+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR BABALARIYLA GURUR DUYDULAR

Sadece öğrencileri için eğitime verdiği önemle değil velilerine yönelik uyguladığı, proje, seminer ve etkinliklerle de anaokulları arasında üst basamaklarda kendisine yer edinen Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu etkinliklerine devam ediyor.
Bu yıl 4. kez gerçekleşen etkinlikte Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu’nun babaları bu kez çocukları için sahada ter döktü. Babaların okulla olan iletişimini daha da arttırmak, çocukla babanın arasındaki bağı daha da güçlendirmek ve babanın çocuğu için zaman ayırmasını sağlatmak gibi temel amaçları olan etkinlikte babalar sahada mücadele ederken çocukları da kenarda onları ailelileri ve yakınlarıyla birlikte destekledi. Turnuva dört sınıf arasında oluştu: Deniz yıldızları sınıfı öğretmeni Ömrüm Uzun Yolcu, Meraklı Minikler sınıfı öğretmeni Aylin Dirican, Vatan Sınıfı  öğretmeni Azra Akçay ve Neşeli Kalpler sınıfı öğretmeni Sevinç Türüdü turnuvada heyecana ortak oldular. Eleme usulüne göre düzenlenen turnuvada Sabiha Özdemir Anaokulu Deniz yıldızları, Meraklı Minikler, Vatan Sınıfı ve Neşeli Kalpler sınıf babaları arasında 7 kişilik takımlar oluşturuldu. 29 Nisan 2019 Pazartesi akşamı oynanan karşılaşmalarda Deniz Yıldızları, Neşeli Kalpleri 7-5 mağlup etti. Oynanan diğer maçta Meraklı Minikler, vatan Sınıfını 7-4 yendi.  Karşılıklı yapılan maçların ardından final maçı 30 Nisan 2019 Salı akşamı Bulancak Futbol Park Halı sahada Deniz Yıldızları ile Meraklı Minikler final maçında karşı karşıya geldi. Deniz Yıldızları rakibi Meraklı Minikleri 9-5 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Deniz yıldızları kupa ile ödüllendirilirken turnuvaya katılan tüm babalar da madalyalarla ödüllendirildi. Deniz Yıldızları Kupasını Okul Müdiresi Sevilay Yılmaz’ın elinden aldı. Deniz yıldızları sınıf öğretmeni Ömrüm Uzun Yolcu konuşmasında ‘Bu yıl kupanın sahibi benim sınıfım olduğu için çok mutluyum, bu gururu ve sevinci bana yaşattığınız için sınıfım adına sizleri tebrik ederim’ diyerek sınıf babalarına teşekkür etti. Okul Müdiresi Sevilay Yılmaz, Geleneksel hale gelen turnuvanın eğitime katkısı ve amacı hakkında şunları söyledi: ‘Okul öncesi dönemde çocuğun gelişimi için babanın önemi, çok özeldir. İşte biz de babaları okula yaklaştırmak, onları eğitime dahil etmek için erkeklerin futbol tutkusunu fırsata çevirmek istedik. Düzenlediğimiz etkinlikte babalar hem futbol oynadı hem de çocukları için bir şeyler yaptılar. Maçları çocuklarımız, anne ve yakınları kenardan izleyerek, babalarının verdiği mücadeleye tanık oldu, hatta gurur duyarak eğlenceli ve farklı bir etkinliğe tanıklık ettiler’ şeklinde konuştu. Haber: Muzaffer Şahin
Sadece öğrencileri için eğitime verdiği önemle değil velilerine yönelik uyguladığı, proje, seminer ve etkinliklerle de anaokulları arasında üst basamaklarda kendisine yer edinen Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu etkinliklerine devam ediyor.

Bu yıl 4. kez gerçekleşen etkinlikte Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu’nun babaları bu kez çocukları için sahada ter döktü. Babaların okulla olan iletişimini daha da arttırmak, çocukla babanın arasındaki bağı daha da güçlendirmek ve babanın çocuğu için zaman ayırmasını sağlatmak gibi temel amaçları olan etkinlikte babalar sahada mücadele ederken çocukları da kenarda onları ailelileri ve yakınlarıyla birlikte destekledi. Turnuva dört sınıf arasında oluştu: Deniz yıldızları sınıfı öğretmeni Ömrüm Uzun Yolcu, Meraklı Minikler sınıfı öğretmeni Aylin Dirican, Vatan Sınıfı  öğretmeni Azra Akçay ve Neşeli Kalpler sınıfı öğretmeni Sevinç Türüdü turnuvada heyecana ortak oldular.

Eleme usulüne göre düzenlenen turnuvada Sabiha Özdemir Anaokulu Deniz yıldızları, Meraklı Minikler, Vatan Sınıfı ve Neşeli Kalpler sınıf babaları arasında 7 kişilik takımlar oluşturuldu. 29 Nisan 2019 Pazartesi akşamı oynanan karşılaşmalarda Deniz Yıldızları, Neşeli Kalpleri 7-5 mağlup etti. Oynanan diğer maçta Meraklı Minikler, vatan Sınıfını 7-4 yendi.  Karşılıklı yapılan maçların ardından final maçı 30 Nisan 2019 Salı akşamı Bulancak Futbol Park Halı sahada Deniz Yıldızları ile Meraklı Minikler final maçında karşı karşıya geldi. Deniz Yıldızları rakibi Meraklı Minikleri 9-5 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Deniz yıldızları kupa ile ödüllendirilirken turnuvaya katılan tüm babalar da madalyalarla ödüllendirildi. Deniz Yıldızları Kupasını Okul Müdiresi Sevilay Yılmaz’ın elinden aldı. Deniz yıldızları sınıf öğretmeni Ömrüm Uzun Yolcu konuşmasında ‘Bu yıl kupanın sahibi benim sınıfım olduğu için çok mutluyum, bu gururu ve sevinci bana yaşattığınız için sınıfım adına sizleri tebrik ederim’ diyerek sınıf babalarına teşekkür etti.

Okul Müdiresi Sevilay Yılmaz, Geleneksel hale gelen turnuvanın eğitime katkısı ve amacı hakkında şunları söyledi: ‘Okul öncesi dönemde çocuğun gelişimi için babanın önemi, çok özeldir. İşte biz de babaları okula yaklaştırmak, onları eğitime dahil etmek için erkeklerin futbol tutkusunu fırsata çevirmek istedik. Düzenlediğimiz etkinlikte babalar hem futbol oynadı hem de çocukları için bir şeyler yaptılar. Maçları çocuklarımız, anne ve yakınları kenardan izleyerek, babalarının verdiği mücadeleye tanık oldu, hatta gurur duyarak eğlenceli ve farklı bir etkinliğe tanıklık ettiler’ şeklinde konuştu. Haber: Muzaffer Şahin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.