Çiçekçiler ‘Sevgililer Günü’ne hazır

GÜNDEM 13.02.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3046+ kez okundu.
 

Çiçekçiler ‘Sevgililer Günü’ne hazır

Bulancak’ta çiçekçi esnafı, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamladı.
Bulancak'ta çiçekçiler, vitrinlerini süsleyerek 14 Şubat Sevgililer Günü'ne hazırlık yaptı. Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar sunan çiçekçiler, özellikle bugünün simge çiçeği kırmızı gül stoklarını artırdı. Bulancak’ta çiçekçilik yapan Ferruh Yaşar, Sevgililer Günü'nde en çok kırmızı gülün satıldığını tane fiyatının da 10 lira olduğunu söyledi. Kırmızı gülün yanı sıra orkidenin de 14 Şubat'ta ilgi gördüğünü anlatan Yaşar, ‘Genellikle kırmızı gül seçiliyor. Çünkü aşk ile eşleştirilen tek çiçek, kırmızı güldür. Bu nedenle mağazalarımızdaki gül stoklarımızı 14 Şubat nedeniyle artırdık’ dedi.  
Bulancak’ta çiçekçi esnafı, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamladı.

Bulancak'ta çiçekçiler, vitrinlerini süsleyerek 14 Şubat Sevgililer Günü'ne hazırlık yaptı. Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar sunan çiçekçiler, özellikle bugünün simge çiçeği kırmızı gül stoklarını artırdı. Bulancak’ta çiçekçilik yapan Ferruh Yaşar, Sevgililer Günü'nde en çok kırmızı gülün satıldığını tane fiyatının da 10 lira olduğunu söyledi.

Kırmızı gülün yanı sıra orkidenin de 14 Şubat'ta ilgi gördüğünü anlatan Yaşar, ‘Genellikle kırmızı gül seçiliyor. Çünkü aşk ile eşleştirilen tek çiçek, kırmızı güldür. Bu nedenle mağazalarımızdaki gül stoklarımızı 14 Şubat nedeniyle artırdık’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.