CHP’DEN KAHVEHANELERE DESTEK ZİYARETİ

SİYASET 23.10.2020 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2189+ kez okundu.
 

CHP’DEN KAHVEHANELERE DESTEK ZİYARETİ

CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, Bulancak’ta yaptığı bir dizi ziyaretin ardından gazetemizi de ziyaret etti.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, İl Genel Meclisi Üyesi Metin Beyaz ve parti üyeleri ile gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı da ziyaret eden Başkan Bilge, pandemi nedeniyle yaklaşık 7 aydır evlerine ekmek götüremeyen kahveci esnaflarının Giresun genelinde ciddi bir sıkıntı da olduklarını kaydetti. Esnaflara ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Bilge, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kahveci esnafı için ifade ettiği söylemi çarpıtarak alay konusu yapanlar kahveci esnafımızı, burada çalışan garson kardeşlerimizi ve evlerinde ki çoluk çocuğunu görmezden gelmişlerdir. Birçok sektörde yasakların kalkmasına rağmen, paradan bulaşmayan virüsün kahvelerde oynatılan iskambilden bulaşması manidardır. Bu uygulamaya son vermeyenler tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da binlerce insanımızın evine ekmek götürememesine sebep olmaktadırlar” dedi. Kahvehanecileri aileleri ile birlikte düşünmek gerektiğinin de altını çizen Başkan Bilge, ülkede ekonomik olarak büyük bir sıkıntı yaşandığını ve AK Parti iktidarının ülkeyi her geçen gün fakirleştirdiğini de sözlerine ekledi.
CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, Bulancak’ta yaptığı bir dizi ziyaretin ardından gazetemizi de ziyaret etti.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, İl Genel Meclisi Üyesi Metin Beyaz ve parti üyeleri ile gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı da ziyaret eden Başkan Bilge, pandemi nedeniyle yaklaşık 7 aydır evlerine ekmek götüremeyen kahveci esnaflarının Giresun genelinde ciddi bir sıkıntı da olduklarını kaydetti.

Esnaflara ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Bilge, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kahveci esnafı için ifade ettiği söylemi çarpıtarak alay konusu yapanlar kahveci esnafımızı, burada çalışan garson kardeşlerimizi ve evlerinde ki çoluk çocuğunu görmezden gelmişlerdir. Birçok sektörde yasakların kalkmasına rağmen, paradan bulaşmayan virüsün kahvelerde oynatılan iskambilden bulaşması manidardır. Bu uygulamaya son vermeyenler tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da binlerce insanımızın evine ekmek götürememesine sebep olmaktadırlar” dedi.

Kahvehanecileri aileleri ile birlikte düşünmek gerektiğinin de altını çizen Başkan Bilge, ülkede ekonomik olarak büyük bir sıkıntı yaşandığını ve AK Parti iktidarının ülkeyi her geçen gün fakirleştirdiğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.