CHP’de oylar başa baş çıktı

SİYASET 20.01.2020 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2902+ kez okundu.
 

CHP’de oylar başa baş çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanlığının olağan genel kurulu yapıldı.
Mevcut Başkan Hakan Türker’in aday olmadığı merkez ilçe başkanlığı için Ahmet Karaibrahim, Murat Bektaş ve Suat Öndaş’ın listeleri yarıştı. Açılan sandıklarda Karaibrahim ve Bektaş’ın listeleri 113’er oy aldı. Karaibrahim’in listesinde 3 delegenin ismini çizmesi nedeniyle oyu 110’a geriledi ve Bektaş’ın oyu aynı kaldı. Merkezin adayı olarak seçimlere giren Karaibrahim seçimleri kazanamazken, eski Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun adayı olan Bektaş seçimi kazanan isim oldu. Aynı oyu alan iki adayın listelerinin ise kuraya gireceği ve yönetim ile il delegelerinin bu şekilde belirleneceği öğrenildi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanlığının olağan genel kurulu yapıldı.

Mevcut Başkan Hakan Türker’in aday olmadığı merkez ilçe başkanlığı için Ahmet Karaibrahim,

Murat Bektaş ve Suat Öndaş’ın listeleri yarıştı.

Açılan sandıklarda Karaibrahim ve Bektaş’ın listeleri 113’er oy aldı.

Karaibrahim’in listesinde 3 delegenin ismini çizmesi nedeniyle oyu 110’a geriledi ve Bektaş’ın oyu aynı kaldı. Merkezin adayı olarak seçimlere giren Karaibrahim seçimleri kazanamazken, eski Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun adayı olan Bektaş seçimi kazanan isim oldu.

Aynı oyu alan iki adayın listelerinin ise kuraya gireceği ve yönetim ile il delegelerinin bu şekilde belirleneceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.