CHP, birlik ve beraberliğini sergiledi

SİYASET 07.10.2019 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2147+ kez okundu.
 

CHP, birlik ve beraberliğini sergiledi

CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, Cuma akşamı gerçekleştirdikleri birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinin yoğun bir katılımla gerçekleşmesinden dolayı katılanlara teşekkür etti.
Aralarında eski milletvekilleri, eski belediye başkanları, eski parti yöneticileri ve partililerin olduğu geceye katılım sağlayan tüm partili arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Akgün, “Cumhuriyet Halk Partisi birlik ve beraberliğini bu yemekte sergilemiştir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bulancak’ta da amacımız AK Parti iktidarına karşı gereken muhalefeti göstermek olacaktır. Yapacağımız ve yaptığımız bütün çalışmalar ile Cumhuriyetin partisi olan partimizi önümüzde ki seçimlerde iktidara taşıyarak, halkımıza eşit mesafede bir hizmet sunacak anlayışı, Türkiye’de benimsetmek olacaktır” dedi. Ayrıca kongre sürecinin başladığını ifade eden Akgün, mahalle delegelerinin 8 Kasım ve 14 Aralık tarihleri arasında yapılacağını belirterek, askıya çıkacak olan listeleri bütün üyelerin incelemesi gerektiğini kaydetti.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, Cuma akşamı gerçekleştirdikleri birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinin yoğun bir katılımla gerçekleşmesinden dolayı katılanlara teşekkür etti.

Aralarında eski milletvekilleri, eski belediye başkanları, eski parti yöneticileri ve partililerin olduğu geceye katılım sağlayan tüm partili arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Akgün, “Cumhuriyet Halk Partisi birlik ve beraberliğini bu yemekte sergilemiştir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bulancak’ta da amacımız AK Parti iktidarına karşı gereken muhalefeti göstermek olacaktır. Yapacağımız ve yaptığımız bütün çalışmalar ile Cumhuriyetin partisi olan partimizi önümüzde ki seçimlerde iktidara taşıyarak, halkımıza eşit mesafede bir hizmet sunacak anlayışı, Türkiye’de benimsetmek olacaktır” dedi.

Ayrıca kongre sürecinin başladığını ifade eden Akgün, mahalle delegelerinin 8 Kasım ve 14 Aralık tarihleri arasında yapılacağını belirterek, askıya çıkacak olan listeleri bütün üyelerin incelemesi gerektiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.