‘ÇEVRE YOLU İÇİN SOMUT BİR ADIM BEKLİYORUZ’

GÜNDEM 04.11.2019 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2458+ kez okundu.
 

‘ÇEVRE YOLU İÇİN SOMUT BİR ADIM BEKLİYORUZ’

Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Giresun’da çevre yolu için kimsenin bir adım atmamasının Giresun’a her geçen gün zarar verdiğini ifade etti.
Yanı başımızda bulunan Ordu’da açılan çevre yolu ile Ordu trafiğinin bir hayli rahatlaması Giresun’da tepkiye neden oldu. Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Giresun’da devam eden trafik keşmekeşinin ancak ve ancak Giresun’a yapılacak olan Çevre Yolu ile düzelebileceğini söyledi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Bayram, “Giresun’da söz konusu dal-çık ya da bat-çık’la sorun kesinlikle çözülemez. Giresun’da en büyük ihtiyaç çevre yolunun bir an önce başlatılmasıdır. Giresun’un trafik sorununu çözmek için çevre yolundan başka çare yoktur. İlimize gelen bütün siyasiler çevre yolundan bahsediyor. Ama ne yazık ki bununla ilgili kesinlikle somut bir gelişme yoktur. Bir an önce siyasilerin ve yetkililerin konuya duyarlılık göstererek sorunun çözümüne katkı sağlamalarını bekliyoruz” dedi. Başkan bayram, öte yandan Ordu’da açılan ve halen yapımı devam eden Çevre yolunun başarısızlığı siyasetçilerin sayesinde yapıldığını ifade ederek, Giresun’da da hızlı bir şekilde siyasilerin olaya müdahale etmesini istedi.
Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Giresun’da çevre yolu için kimsenin bir adım atmamasının Giresun’a her geçen gün zarar verdiğini ifade etti.

Yanı başımızda bulunan Ordu’da açılan çevre yolu ile Ordu trafiğinin bir hayli rahatlaması Giresun’da tepkiye neden oldu. Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Giresun’da devam eden trafik keşmekeşinin ancak ve ancak Giresun’a yapılacak olan Çevre Yolu ile düzelebileceğini söyledi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Bayram, “Giresun’da söz konusu dal-çık ya da bat-çık’la sorun kesinlikle çözülemez. Giresun’da en büyük ihtiyaç çevre yolunun bir an önce başlatılmasıdır. Giresun’un trafik sorununu çözmek için çevre yolundan başka çare yoktur. İlimize gelen bütün siyasiler çevre yolundan bahsediyor. Ama ne yazık ki bununla ilgili kesinlikle somut bir gelişme yoktur. Bir an önce siyasilerin ve yetkililerin konuya duyarlılık göstererek sorunun çözümüne katkı sağlamalarını bekliyoruz” dedi.

Başkan bayram, öte yandan Ordu’da açılan ve halen yapımı devam eden Çevre yolunun başarısızlığı siyasetçilerin sayesinde yapıldığını ifade ederek, Giresun’da da hızlı bir şekilde siyasilerin olaya müdahale etmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.