Çavuşlu’da inceleme yapıldı

GÜNDEM 29.11.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3198+ kez okundu.
 

Çavuşlu’da inceleme yapıldı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, şiddetli yağıştan hasar gören Görele’nin Çavuşlu beldesinde incelemelerde bulundu.
Görele ilçesine bağlı Çavuşlu Beldesinde sabaha karşı yağan şiddetli yağışlar ilçede toprak kaymalarına ve su taşkınlarına neden oldu. Şiddetli yağış sonrası hasar tespit ve temizlik çalışmalarının devam ettiği beldeyi ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı. Yetkililer Vali Sarıfakıoğulları’na verdiği bilgide; sabah karşı başlayan yağmur ile metrekareye 58 kilogram yağmur suyunun düştüğü Çavuşlu beldesinde; 8 işyeri ve 8 apartman olmak üzere toplam 16 noktada su baskını meydana geldiğini, yaşanan afet sonrası bölgede hasar tespit ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü belirttiler. Belde halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Sarıfakıoğulları, yaşanan afette herhangi bir can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirterek, “Yaraların en kısa zamanda sarılacağını” söyledi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, şiddetli yağıştan hasar gören Görele’nin Çavuşlu beldesinde incelemelerde bulundu.

Görele ilçesine bağlı Çavuşlu Beldesinde sabaha karşı yağan şiddetli yağışlar ilçede toprak kaymalarına ve su taşkınlarına neden oldu. Şiddetli yağış sonrası hasar tespit ve temizlik çalışmalarının devam ettiği beldeyi ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

Yetkililer Vali Sarıfakıoğulları’na verdiği bilgide; sabah karşı başlayan yağmur ile metrekareye 58 kilogram yağmur suyunun düştüğü Çavuşlu beldesinde; 8 işyeri ve 8 apartman olmak üzere toplam 16 noktada su baskını meydana geldiğini, yaşanan afet sonrası bölgede hasar tespit ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.

Belde halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Sarıfakıoğulları, yaşanan afette herhangi bir can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirterek, “Yaraların en kısa zamanda sarılacağını” söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.