Canikli konuştu, fındık fiyatı arttı

EKONOMİ 13.03.2017 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3217+ kez okundu.
 

Canikli konuştu, fındık fiyatı arttı

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin Trabzon'da son günlerde düşen fındık fiyatlarına yönelik "Fındığa müdahale her türlü yöntemi içerebilir.
Psikolojik yöntemden tutun gerekirse, şartlar oluşursa müdahale alımı da dahil olmak üzere her türlü müdahaleyi yapacağız” açıklaması fındık fiyatlarında yükselişe neden oldu.  Konuyla ilgili açıklama yapan Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Ordu, Giresun ve Trabzon ziyaretlerinde fındık üreticisi lehine olumlu açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye üreticiler adına teşekkür etti.Canikli’nin açıklamalarının ardından fiyatların 10,50'den 11 liraya kadar yükseldiğini belirten Karan, "Fındığa her zaman sahip çıkan hükümetimize teşekkür ederiz. Sayın Başbakan Yardımcımız Nuretin Canikli, Ordu, Giresun ve Trabzon’da fındık için yaptığı açıklama ile düşüşte olan Giresun kalite tombul fındığın fiyatları 11 lira seviyelerine kadar çıktı. Bizler de üreticiler ve ziraat odaları olarak hükümetimizin gerekli çalışmaları sürdürdüğünü biliyoruz ve güveniyoruz" dedi.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin Trabzon'da son günlerde düşen fındık fiyatlarına yönelik "Fındığa müdahale her türlü yöntemi içerebilir.
Psikolojik yöntemden tutun gerekirse, şartlar oluşursa müdahale alımı da dahil olmak üzere her türlü müdahaleyi yapacağız” açıklaması fındık fiyatlarında yükselişe neden oldu. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Ordu, Giresun ve Trabzon ziyaretlerinde fındık üreticisi lehine olumlu açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye üreticiler adına teşekkür etti.
Canikli’nin açıklamalarının ardından fiyatların 10,50'den 11 liraya kadar yükseldiğini belirten Karan, "Fındığa her zaman sahip çıkan hükümetimize teşekkür ederiz. Sayın Başbakan Yardımcımız Nuretin Canikli, Ordu, Giresun ve Trabzon’da fındık için yaptığı açıklama ile düşüşte olan Giresun kalite tombul fındığın fiyatları 11 lira seviyelerine kadar çıktı. Bizler de üreticiler ve ziraat odaları olarak hükümetimizin gerekli çalışmaları sürdürdüğünü biliyoruz ve güveniyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.