Çanakkale ruhu yaşıyor

GÜNDEM 04.03.2019 - 09:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3395+ kez okundu.
 

Çanakkale ruhu yaşıyor

Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak ve şehitlik ruhunu canlı tutmak amacıyla “Çanakkale Şehitlerine” Şiir Okuma Yarışması düzenleniyor.
Liseler Arası "Çanakkale Şehitlerine" Şiir Okuma Yarışması için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 13 Mart 2019 olan yarışma için İl Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerine başvuru yapılacak. Giresun Merkez İlçeden yarışmaya katılacak öğrenciler 15 Mart 2019 Cuma günü Saat: 09:00 da İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenecek yarışmaya katılacak. İlçeler için yarışma yerleri ilçe müftülükleri tarafından belirlenecek. İl Birinciliği yarışması ise 22 Mart 2019 Cuma günü saat 09:00'da İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılacak. Yarışmada Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ‘Çanakkale Şehitlerine’ isimli şiiri ezbere okunacak. Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden lise öğrencileri katılabilecekler. İlçe Müftülüklerince düzenlenecek yarışma ise ‘Milletin Sesi Mehmet Akif’ teması ile ‘12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ vesilesiyle 15 Mart 2019 Cuma günü yapılacak ve ilçe birincileri belirlenecek.      
Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak ve şehitlik ruhunu canlı tutmak amacıyla “Çanakkale Şehitlerine” Şiir Okuma Yarışması düzenleniyor.

Liseler Arası "Çanakkale Şehitlerine" Şiir Okuma Yarışması için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 13 Mart 2019 olan yarışma için İl Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerine başvuru yapılacak. Giresun Merkez İlçeden yarışmaya katılacak öğrenciler 15 Mart 2019 Cuma günü Saat: 09:00 da İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenecek yarışmaya katılacak. İlçeler için yarışma yerleri ilçe müftülükleri tarafından belirlenecek. İl Birinciliği yarışması ise 22 Mart 2019 Cuma günü saat 09:00'da İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılacak.

Yarışmada Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ‘Çanakkale Şehitlerine’ isimli şiiri ezbere okunacak. Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden lise öğrencileri katılabilecekler. İlçe Müftülüklerince düzenlenecek yarışma ise ‘Milletin Sesi Mehmet Akif’ teması ile ‘12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ vesilesiyle 15 Mart 2019 Cuma günü yapılacak ve ilçe birincileri belirlenecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.