BUZUL GÖLLERDE KANO DENEMESİ...

SPOR 18.06.2020 - 16:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4016+ kez okundu.
 

BUZUL GÖLLERDE KANO DENEMESİ...

Giresun Doğa Sporları Kulübü Derneği (GİDOSK) 2750 metre rakımda bulunan Karagöller bölgesi buzul göllerinde kano denemesi yaptı.
GİDOSK olarak daha önce bu bölgede mix tırmanış rotaları açtıklarını ifade eden doğa sporcuları, Karagöller bölgesinin doğa sporları ile ilgilenenler için harika bir yapısı olduğunu belirttiler. Bu etkinlik ile bölgede birçok farklı faaliyetin gerçekleştirilebileceğini gösteren doğa sporcuları bu anlamda bölgenin coğrafi yapısı ve doğal güzelliklerinin önemine dikkat çektiler. Etkinliği Doğa Sporcusu ve Doğa Fotoğrafçısı Ahmet Kılıç ve Hakan Aydın düzenlediler.  
Giresun Doğa Sporları Kulübü Derneği (GİDOSK) 2750 metre rakımda bulunan Karagöller bölgesi buzul göllerinde kano denemesi yaptı.

GİDOSK olarak daha önce bu bölgede mix tırmanış rotaları açtıklarını ifade eden doğa sporcuları, Karagöller bölgesinin doğa sporları ile ilgilenenler için harika bir yapısı olduğunu belirttiler.

Bu etkinlik ile bölgede birçok farklı faaliyetin gerçekleştirilebileceğini gösteren doğa sporcuları bu anlamda bölgenin coğrafi yapısı ve doğal güzelliklerinin önemine dikkat çektiler.

Etkinliği Doğa Sporcusu ve Doğa Fotoğrafçısı Ahmet Kılıç ve Hakan Aydın düzenlediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.