Büyükler bu yılda unutulmadı

GÜNDEM 21.03.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3474+ kez okundu.
 

Büyükler bu yılda unutulmadı

Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulunda 4. Geleneksel Büyükbaba-Büyükanne Etkinliği 21 Mart Perşembe günü yapıldı.
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Orman İşletme Şefi Gökhan İşcan’ında katıldığı etkinlikte büyükbabalar ve büyükannelere birer çam fidanı hediye edildi. Her yıl anaokulunda yapılan etkinlik bu yıl aynı zamanda Orman Haftası, Yaşlılar Haftası kapsamında daha canlı kutlandı. Orman işletme şefliğinin okulun bahçesine dikilmesi için verdiği çam fidanları etkinliği katılanlarca dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu. Anaokulu müdürlüğünün ‘Tohumdan ağaca, torundan dedeye-büyükanneye değerlerimiz ile büyüyoruz’ projesi kapsamında devam eden etkinlikte, torunlar ve büyükler sınıflar da bir araya gelerek çeşitli oyunlar oynadılar. Yine orman işletme şefliğinin sınıflarda torunlar ve büyüklerine birer çam ağacı daha hediye ederek, evlerinin bahçesinde fidanları dikerek geleceğe birer hatıra olarak büyütülmesi istendi. Projeye destek amacıyla Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız’da Melek Ece’ye destek amacıyla okulda ki etkinliğe katıldı.
Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulunda 4. Geleneksel Büyükbaba-Büyükanne Etkinliği 21 Mart Perşembe günü yapıldı.

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Orman İşletme Şefi Gökhan İşcan’ında katıldığı etkinlikte büyükbabalar ve büyükannelere birer çam fidanı hediye edildi.

Her yıl anaokulunda yapılan etkinlik bu yıl aynı zamanda Orman Haftası, Yaşlılar Haftası kapsamında daha canlı kutlandı.

Orman işletme şefliğinin okulun bahçesine dikilmesi için verdiği çam fidanları etkinliği katılanlarca dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu. Anaokulu müdürlüğünün ‘Tohumdan ağaca, torundan dedeye-büyükanneye değerlerimiz ile büyüyoruz’ projesi kapsamında devam eden etkinlikte, torunlar ve büyükler sınıflar da bir araya gelerek çeşitli oyunlar oynadılar. Yine orman işletme şefliğinin sınıflarda torunlar ve büyüklerine birer çam ağacı daha hediye ederek, evlerinin bahçesinde fidanları dikerek geleceğe birer hatıra olarak büyütülmesi istendi.

Projeye destek amacıyla Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız’da Melek Ece’ye destek amacıyla okulda ki etkinliğe katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.