Büyük liman sahipsiz mi kaldı?

YAŞAM 14.09.2017 - 15:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3005+ kez okundu.
 

Büyük liman sahipsiz mi kaldı?

Bulancak Pazarsuyu mevkiinde bulunan Büyük Limanda bulunan Pazarsuyu balıkçı barınağı ve limanının perişanlığı 'Liman sahipsiz kalmış herhalde' dedirtiyor.
Defalarca haber yapılmasına rağmen Büyük Limanda hiçbir şey değişmemiş. Limanda yetkililer haberlerden sonra ne yapmış diye şöyle bir bakınca, 'Aynı tas aynı hamam' demekte bir sakınca görünmüyor. Limanda kayıkların çekildiği iç kesimin deniz tarafındaki yosun pisliği ve katı atık pisliğinin alanı daha çok büyümüş ve deniz üzerinde öylece duruyor. Liman içine dalgada girmediği için bu pislikler birisinin temizlemesini bekliyor. Diğer bir sorunda liman içine girişteki yolun üzerinde olana küçük bağlantı köprüsünün altındaki derenin simsiyah olmuş suyunun karşı yoldaki yerleşim alanlarından ve işyerlerinden gelen katı atık ve yağlardan tam anlamı ile artık dolmuş olduğu. Buradaki derenin canı çıkmış sayılır. Su diye bir şey kalmamış nerede ise. Ayrıca liman içinde kum yığınları da burada inşaat mı yapılıyor sorusunu akla getiriyor. Limanın fener olan giriş tarafında kum almak için yapılan çalışmada burada fırtınada balıkçıların limana girişini engeller bir vaziyette. Limanın sorunlarını çözecek bir liman yönetimi de olmayınca, ister istemez limanla işi olan herkes, 'Limanımız sahipsiz kalmışta haberimiz yok' demekten başka bir şey yapamıyor. Yetkililer ve siyasiler mi; onların limanı görecek hali mi var! 
Bulancak Pazarsuyu mevkiinde bulunan Büyük Limanda bulunan Pazarsuyu balıkçı barınağı ve limanının perişanlığı 'Liman sahipsiz kalmış herhalde' dedirtiyor.

Defalarca haber yapılmasına rağmen Büyük Limanda hiçbir şey değişmemiş. Limanda yetkililer haberlerden sonra ne yapmış diye şöyle bir bakınca, 'Aynı tas aynı hamam' demekte bir sakınca görünmüyor.

Limanda kayıkların çekildiği iç kesimin deniz tarafındaki yosun pisliği ve katı atık pisliğinin alanı daha çok büyümüş ve deniz üzerinde öylece duruyor. Liman içine dalgada girmediği için bu pislikler birisinin temizlemesini bekliyor. Diğer bir sorunda liman içine girişteki yolun üzerinde olana küçük bağlantı köprüsünün altındaki derenin simsiyah olmuş suyunun karşı yoldaki yerleşim alanlarından ve işyerlerinden gelen katı atık ve yağlardan tam anlamı ile artık dolmuş olduğu. Buradaki derenin canı çıkmış sayılır. Su diye bir şey kalmamış nerede ise. Ayrıca liman içinde kum yığınları da burada inşaat mı yapılıyor sorusunu akla getiriyor. Limanın fener olan giriş tarafında kum almak için yapılan çalışmada burada fırtınada balıkçıların limana girişini engeller bir vaziyette. Limanın sorunlarını çözecek bir liman yönetimi de olmayınca, ister istemez limanla işi olan herkes, 'Limanımız sahipsiz kalmışta haberimiz yok' demekten başka bir şey yapamıyor. Yetkililer ve siyasiler mi; onların limanı görecek hali mi var! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.