BUYRUN HODRİ MEYDAN!

SİYASET 25.03.2019 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2878+ kez okundu.
 

BUYRUN HODRİ MEYDAN!

Bulancak’ta seçimlerin nabzının tutulduğu en büyük göstergelerden biri olan Meydan Mitingleri bugün itibarı ile başlıyor.
Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkan adayları mitinglerine Salı günü(bugün) başlıyor. Yıllardır geleneksel hale gelen ve seçimlerin nabzının tutulduğu meydan mitinglerinde ilk sırayı alan MHP’nin bugün miting yapmayacağı öğrenildi. Saat 11.30’da İYİ Parti’nin İl Genel Meclis Adaylarını tanıtacak. Saat 12.30’da AK Parti miting yapacak. Saat 13.30’da Saadet Partisi miting yapacak. Saat 14.30’da ise CHP miting yapacak.  
Bulancak’ta seçimlerin nabzının tutulduğu en büyük göstergelerden biri olan Meydan Mitingleri bugün itibarı ile başlıyor.

Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkan adayları mitinglerine Salı günü(bugün) başlıyor.

Yıllardır geleneksel hale gelen ve seçimlerin nabzının tutulduğu meydan mitinglerinde ilk sırayı alan MHP’nin bugün miting yapmayacağı öğrenildi. Saat 11.30’da İYİ Parti’nin İl Genel Meclis Adaylarını tanıtacak. Saat 12.30’da AK Parti miting yapacak. Saat 13.30’da Saadet Partisi miting yapacak. Saat 14.30’da ise CHP miting yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.