Burak Konya, Av Doğa Dergisinde kapak oldu

YAŞAM 16.01.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3440+ kez okundu.
 

Burak Konya, Av Doğa Dergisinde kapak oldu

Bulancak ilçesinin sevilen gençlerinden ve genç avcılarından olan Burak Konya Türkiye’nin en çok okunan ve en çok satılan Av Dergisi olan Av Doğa Dergisinin 2019 Aralık sayısında ön kapak oldu.
Bulancak ve çevresinde yaptığı avları ülkemize yansıtan Burak gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle avcılık bize Atalarımızdan, Türk toplumunun köklerinden bir mirastır. Bu mirasın etik kurallarına saygı duyarak, işin boyutunu farklı yollara taşımayarak, sürdürülebilir bir avcılık için bu gelenekleri bilinçli bir şekilde sürdürmemiz gerekiyor” dedi. Avcılığın bir yaşam tarzı olduğunu söyleyen Burak Konya, bilinçli avcılığa vurgu yaparak, bütün vatandaşlara rastgele dileklerini ileterek, ustalarının ellerinden öptüğünü söyledi. Bulancak Avcılar Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü üyesi olan ve Güven Sürücü Kursunda eğitici şoför olarak çalışan Burak Konya, Av Doğa Dergisinin Aralık sayısında sayfa 99’da ‘Setter Deyince’ başlığında makalesi var.
Bulancak ilçesinin sevilen gençlerinden ve genç avcılarından olan Burak Konya Türkiye’nin en çok okunan ve en çok satılan Av Dergisi olan Av Doğa Dergisinin 2019 Aralık sayısında ön kapak oldu.

Bulancak ve çevresinde yaptığı avları ülkemize yansıtan Burak gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle avcılık bize Atalarımızdan, Türk toplumunun köklerinden bir mirastır. Bu mirasın etik kurallarına saygı duyarak, işin boyutunu farklı yollara taşımayarak, sürdürülebilir bir avcılık için bu gelenekleri bilinçli bir şekilde sürdürmemiz gerekiyor” dedi.

Avcılığın bir yaşam tarzı olduğunu söyleyen Burak Konya, bilinçli avcılığa vurgu yaparak, bütün vatandaşlara rastgele dileklerini ileterek, ustalarının ellerinden öptüğünü söyledi.

Bulancak Avcılar Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü üyesi olan ve Güven Sürücü Kursunda eğitici şoför olarak çalışan Burak Konya, Av Doğa Dergisinin Aralık sayısında sayfa 99’da ‘Setter Deyince’ başlığında makalesi var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.