BULANCAKSPOR YOK OLUYOR!

SPOR 30.01.2020 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3683+ kez okundu.
 

BULANCAKSPOR YOK OLUYOR!

Bulancakspor eski kulüp başkanlarından Erhan Yılmaz, Bulancakspor’un sahipsizliğinden yakınarak Bulancakspor isminin günden güne yok olduğuna değindi.
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1926 Bulancakspor’un her hafta yenilgi yaşadığını kaydeden Yılmaz, son olarak bu hafta kendi saha ve kendi seyircisi önünde 1926 Bulancakspor’un Ünyespor’a 3-0 yenildiğini söyledi. 3 dönem kulüp Başkanlığı yapan Yılmaz, “Bizim görev yaptığımız dönemlerde en ufak hatamızda bizler topa tutuluyorduk. Fakat ne olursa olsun mücadelemizden asla taviz vermiyorduk. Kısıtlı imkanlarla güzel işler yapmak için gecemizi gündüzümüze katıyorduk. En önemlisi de Bulancakspor ismini bir şekilde gündeme tutabiliyorduk. Bugün gelinen noktada Bulancakspor bırakın sahada yenik duruma düşmeyi, ismi bile yok oldu. Kimse Bulancakspor’a sahip çıkmıyor. İstanbul’da, Ankara’da kulübe gelir sağlamak için bilet satarak futbolcularımızın paralarını ödemeye çalışıyorduk. Fakat bugün baktığımızda Bulancakspor bizlerin döneminde Bulancak halkının ortak noktasıymış. 3 dönem bu kulüpte görev yapan bir hemşehriniz olarak Bulancakspor’un isminin kaybolması beni derinden üzmektedir. Bulancakspor bunu hak eden bir kulüp değildir. Geçmişi şanlı bir tarihle dolu olan kırmızı beyazlıların eski günlere geri dönmesini istiyorum” dedi.
Bulancakspor eski kulüp başkanlarından Erhan Yılmaz, Bulancakspor’un sahipsizliğinden yakınarak Bulancakspor isminin günden güne yok olduğuna değindi.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1926 Bulancakspor’un her hafta yenilgi yaşadığını kaydeden Yılmaz, son olarak bu hafta kendi saha ve kendi seyircisi önünde 1926 Bulancakspor’un Ünyespor’a 3-0 yenildiğini söyledi.

3 dönem kulüp Başkanlığı yapan Yılmaz, “Bizim görev yaptığımız dönemlerde en ufak hatamızda bizler topa tutuluyorduk. Fakat ne olursa olsun mücadelemizden asla taviz vermiyorduk. Kısıtlı imkanlarla güzel işler yapmak için gecemizi gündüzümüze katıyorduk. En önemlisi de Bulancakspor ismini bir şekilde gündeme tutabiliyorduk. Bugün gelinen noktada Bulancakspor bırakın sahada yenik duruma düşmeyi, ismi bile yok oldu. Kimse Bulancakspor’a sahip çıkmıyor. İstanbul’da, Ankara’da kulübe gelir sağlamak için bilet satarak futbolcularımızın paralarını ödemeye çalışıyorduk. Fakat bugün baktığımızda Bulancakspor bizlerin döneminde Bulancak halkının ortak noktasıymış. 3 dönem bu kulüpte görev yapan bir hemşehriniz olarak Bulancakspor’un isminin kaybolması beni derinden üzmektedir. Bulancakspor bunu hak eden bir kulüp değildir. Geçmişi şanlı bir tarihle dolu olan kırmızı beyazlıların eski günlere geri dönmesini istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.