Bulancakspor Divana kaldı

SPOR 19.07.2018 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2817+ kez okundu.
 

Bulancakspor Divana kaldı

Bulancakspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz’ın aday olmadığı kongre sonrası divan heyetine kalan kulübün Divan Başkanlığına Mustafa Taranoğlu getirildi.
12 Temmuz 2018 Perşembe günü 1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz’ın aday olmadığı kongrede kulübe talip çıkmayınca 19 Temmuz Perşembe günü yapılan ikinci kongrede Bulancakspor yine makus kaderine yenik düşerek divana kaldı. Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Divan Başkanlığına getirilen Mustafa Taranoğlu, Bulancakspor’un artık bu çelişkili durumlardan kurtulması gerektiğini söyledi. Her iki kongrede de kulübe talip olan kimsenin çıkmaması sonrası divan başkanlığına seçildiğini kaydeden Mustafa Taranoğlu, “Gençliğimizin en güzel yıllarında bu kulüpte taraftar olmanın mutluluğunu defalarca yaşamış bir Bulancaklı olarak, kulübümüze kalıcı gelir kapısı bırakılmadığı müddetçe biz her yıl kulüp olarak bu sıkıntıyı yaşamaya mahkûmuz. Cumhuriyetle yaşıt olan kulübümüz ekonomik sıkıntılar nedeniyle isim değişikliğine giderek bugün 1926 Bulancakspor olarak faaliyet göstermektedir. Bu zamana kadar bu kulüpte görev alan herkes yalnız bırakılmış, idareciler gereken hassasiyeti ne yazık ki gösterememişlerdir. Yanı başımızda bulunan ilimizin takımına yapılan bütün imkanlar ortadadır. Bu imkanların Bulancakspor’a da gösterilmesini istiyoruz. Pazartesi günü itibarı ile kulübümüze sahip çıkılması için başta Bulancak Kaymakamımız Hamdi Üncü’ye ve ilçemizin yetkilileri ile görüşmelere başlayacağız” dedi. Divan Başkanı Taranoğlu, bu kulübün Bulancak’ın medarı iftiharı olduğuna dikkat çekerek, “İlçemizin tanıtım yüzü olan, spor faaliyetlerinin en başında gelen ve yüzlerce amatör topçu yetiştiren kulübümüz sahipsiz kalmamalıdır” diye konuştu.
Bulancakspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz’ın aday olmadığı kongre sonrası divan heyetine kalan kulübün Divan Başkanlığına Mustafa Taranoğlu getirildi.

12 Temmuz 2018 Perşembe günü 1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz’ın aday olmadığı kongrede kulübe talip çıkmayınca 19 Temmuz Perşembe günü yapılan ikinci kongrede Bulancakspor yine makus kaderine yenik düşerek divana kaldı.

Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Divan Başkanlığına getirilen Mustafa Taranoğlu, Bulancakspor’un artık bu çelişkili durumlardan kurtulması gerektiğini söyledi.

Her iki kongrede de kulübe talip olan kimsenin çıkmaması sonrası divan başkanlığına seçildiğini kaydeden Mustafa Taranoğlu, “Gençliğimizin en güzel yıllarında bu kulüpte taraftar olmanın mutluluğunu defalarca yaşamış bir Bulancaklı olarak, kulübümüze kalıcı gelir kapısı bırakılmadığı müddetçe biz her yıl kulüp olarak bu sıkıntıyı yaşamaya mahkûmuz. Cumhuriyetle yaşıt olan kulübümüz ekonomik sıkıntılar nedeniyle isim değişikliğine giderek bugün 1926 Bulancakspor olarak faaliyet göstermektedir. Bu zamana kadar bu kulüpte görev alan herkes yalnız bırakılmış, idareciler gereken hassasiyeti ne yazık ki gösterememişlerdir. Yanı başımızda bulunan ilimizin takımına yapılan bütün imkanlar ortadadır. Bu imkanların Bulancakspor’a da gösterilmesini istiyoruz. Pazartesi günü itibarı ile kulübümüze sahip çıkılması için başta Bulancak Kaymakamımız Hamdi Üncü’ye ve ilçemizin yetkilileri ile görüşmelere başlayacağız” dedi.

Divan Başkanı Taranoğlu, bu kulübün Bulancak’ın medarı iftiharı olduğuna dikkat çekerek, “İlçemizin tanıtım yüzü olan, spor faaliyetlerinin en başında gelen ve yüzlerce amatör topçu yetiştiren kulübümüz sahipsiz kalmamalıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.