BULANCAKSPOR’DAN HALA SES YOK

SPOR 05.10.2020 - 16:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2723+ kez okundu.
 

BULANCAKSPOR’DAN HALA SES YOK

Koronavirüs salgını sebebiyle sona eren Bölgesel Amatör Lig(BAL) maçları için TFF hala tam olarak karar veremedi.
Edindiğimiz bilgilere göre liglerin 15 Aralık’ta başlatılması yönünde bir karar almak içinde Ekim ayı içinde yeni bir toplantının yapılması bekleniyor. BAL ve yerel amatör futbol liglerinde bütün futbol kulüpleri TFF’den çıkacak olumlu bir neticeye göre hazırlıklarını yapmak istiyor. Türkiye’deki vaka sayısının azalması ve aşı çalışmalarındaki iyi haberler de TFF’nin bu yönde bir karar almasını etkileyecek gibi görünüyor. BAL’da 140 takım 11 grupta mücadele ediyordu. BAL takımlarının son günlerde TFF’yi sürekli protesto ederek liglerin bir an önce başlaması talebi verilecek kararda önemli bir etken olacak gibi duruyor. BAL’da yer alan 1926 Bulancak sporda ise şu ana kadar her hangi bir açıklama da yapılmış değil. Ligin salgın sebebiyle sona ermesinden bu yana, mevcut yönetim kurulundan bir ses de çıkmış değil. Emrullah Guguk başkanlığındaki yönetim kurulunun yeniş sezonda devam edip etmeyeceği konusunda da bir bilgi alınamadı. BAL’A katılıp katılmayacağı da belli olmayan 1926 Bulancak sporda, ligin başlaması ile birlikte tekrar bir oyuncu kadrosu kurması, teknik heyet belirlemesi ve şimdiki yönetiminin bırakması ile yeni bir yönetim kurulu ile yola devam etmesi gerekecek. Bu konuda da başkan Emrullah Guguk’un bir açıklama yapmaması da spor kamuoyunda, yönetimin görev almak istemediği yönünde bir fikre yol açıyor. TFF’ni birkaç gün içinde toplanması ve BAL ve yerel amatör futbol konusunda kesin bir karar alması bekleniyor.
Koronavirüs salgını sebebiyle sona eren Bölgesel Amatör Lig(BAL) maçları için TFF hala tam olarak karar veremedi.

Edindiğimiz bilgilere göre liglerin 15 Aralık’ta başlatılması yönünde bir karar almak içinde Ekim ayı içinde yeni bir toplantının yapılması bekleniyor. BAL ve yerel amatör futbol liglerinde bütün futbol kulüpleri TFF’den çıkacak olumlu bir neticeye göre hazırlıklarını yapmak istiyor. Türkiye’deki vaka sayısının azalması ve aşı çalışmalarındaki iyi haberler de TFF’nin bu yönde bir karar almasını etkileyecek gibi görünüyor. BAL’da 140 takım 11 grupta mücadele ediyordu. BAL takımlarının son günlerde TFF’yi sürekli protesto ederek liglerin bir an önce başlaması talebi verilecek kararda önemli bir etken olacak gibi duruyor.

BAL’da yer alan 1926 Bulancak sporda ise şu ana kadar her hangi bir açıklama da yapılmış değil. Ligin salgın sebebiyle sona ermesinden bu yana, mevcut yönetim kurulundan bir ses de çıkmış değil. Emrullah Guguk başkanlığındaki yönetim kurulunun yeniş sezonda devam edip etmeyeceği konusunda da bir bilgi alınamadı. BAL’A katılıp katılmayacağı da belli olmayan 1926 Bulancak sporda, ligin başlaması ile birlikte tekrar bir oyuncu kadrosu kurması, teknik heyet belirlemesi ve şimdiki yönetiminin bırakması ile yeni bir yönetim kurulu ile yola devam etmesi gerekecek. Bu konuda da başkan Emrullah Guguk’un bir açıklama yapmaması da spor kamuoyunda, yönetimin görev almak istemediği yönünde bir fikre yol açıyor.

TFF’ni birkaç gün içinde toplanması ve BAL ve yerel amatör futbol konusunda kesin bir karar alması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.