Bulancaklı eğitimcilerden vefa

GÜNDEM 30.03.2020 - 18:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3035+ kez okundu.
 

Bulancaklı eğitimcilerden vefa

Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un öncülüğünde Bulancak’ta ki okullarda koronavirüsle mücadele kapsamında Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bulancak Halk Eğitimi Merkezi koruyucu siperlik ürettiler.
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından üretim çalışmalarının maddî giderlerinin karşılandığı öğrenilirken, ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Aileleriyle Buluşuyor’ projesi kapsamında üretilen koruyucu siperlikler sağlıkçılarımızın hizmetine sunulmak üzere İl Millî Eğitim Müdürlüğü kanalıyla İl Sağlık Müdürlüğüne ulaştırıldı. Ayrıca hazırlanan koruyucu siperlikler Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bulancak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi ve Bulancak Malmüdürlüğü, Bulancak Devlet Hastanesi ziyaret edilerek kurum personelleri için de dağıtıldı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Tüm Türkiye Vefa Sosyal Destek Grupları, 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın ilaçtan gıdaya tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu. Ülkemizin zor zamanları yaşadığı bu dönemde Bulancak eğitim camiası olarak bizler de sahada büyük fedakarlıklar gösteren sağlıkçılarımız için koruyucu siperlik üreterek eğitimcilerin milletine vefasını gösterdik. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bu zor zamanları da atlatacaktır. Eğitim camiası olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Duyarlıklarından dolayı Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bulancak Halk Eğitimi Merkezi ve Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen, öğrenci ve kursiyerlerine teşekkür ederim” dedi.  
Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un öncülüğünde Bulancak’ta ki okullarda koronavirüsle mücadele kapsamında Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bulancak Halk Eğitimi Merkezi koruyucu siperlik ürettiler.

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından üretim çalışmalarının maddî giderlerinin karşılandığı öğrenilirken, ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Aileleriyle Buluşuyor’ projesi kapsamında üretilen koruyucu siperlikler sağlıkçılarımızın hizmetine sunulmak üzere İl Millî Eğitim Müdürlüğü kanalıyla İl Sağlık Müdürlüğüne ulaştırıldı.

Ayrıca hazırlanan koruyucu siperlikler Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bulancak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi ve Bulancak Malmüdürlüğü, Bulancak Devlet Hastanesi ziyaret edilerek kurum personelleri için de dağıtıldı.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Tüm Türkiye Vefa Sosyal Destek Grupları, 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın ilaçtan gıdaya tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu. Ülkemizin zor zamanları yaşadığı bu dönemde Bulancak eğitim camiası olarak bizler de sahada büyük fedakarlıklar gösteren sağlıkçılarımız için koruyucu siperlik üreterek eğitimcilerin milletine vefasını gösterdik. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bu zor zamanları da atlatacaktır. Eğitim camiası olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Duyarlıklarından dolayı Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bulancak Halk Eğitimi Merkezi ve Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen, öğrenci ve kursiyerlerine teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.