Bulancaklı Çıraklar Avrupa yolcusu!

EĞİTİM 17.08.2017 - 14:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2643+ kez okundu.
 

Bulancaklı Çıraklar Avrupa yolcusu!

Bulancak Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencileri, ERASMUS+projesi kapsamında 16 günlük staj için Portekiz ve Romanya’ya gidecek.
2017 yılı içinde iki akış olarak hazırlanan projede Motorlu araçlar  teknolojisi öğrencileri Portekiz'de, CVT ve tiptronik vites kutuları bakım onarımı, Mobilya ve İç mekan tasarımı öğrencileri Romanya'da CNC makinelerinde iskelet üretimi konularında öğretmenleri refakatinde eğitim görecekler. Okul Müdürü Mehmet Ekizoğlu, "Erasmus Staj Hareketliliği Faaliyetiyle öğrencilerimiz yurt dışında staja katılacaklar. Bu sayede okulda öğrenilen teorik bilgilerini aynı zamanda yurt dışında uygulama imkanına sahip olacaklar. Öğrencilerimiz hem yurt dışında 16 gün staj yapmanın heyecanını, hem de yeni ülkeler görmenin yeni insanlarla tanışmanın heyecanını yaşayacaklar" diye konuştu. 
Bulancak Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencileri, ERASMUS+projesi kapsamında 16 günlük staj için Portekiz ve Romanya’ya gidecek.

2017 yılı içinde iki akış olarak hazırlanan projede Motorlu araçlar  teknolojisi öğrencileri Portekiz'de, CVT ve tiptronik vites kutuları bakım onarımı, Mobilya ve İç mekan tasarımı öğrencileri Romanya'da CNC makinelerinde iskelet üretimi konularında öğretmenleri refakatinde eğitim görecekler.

Okul Müdürü Mehmet Ekizoğlu, "Erasmus Staj Hareketliliği Faaliyetiyle öğrencilerimiz yurt dışında staja katılacaklar. Bu sayede okulda öğrenilen teorik bilgilerini aynı zamanda yurt dışında uygulama imkanına sahip olacaklar. Öğrencilerimiz hem yurt dışında 16 gün staj yapmanın heyecanını, hem de yeni ülkeler görmenin yeni insanlarla tanışmanın heyecanını yaşayacaklar" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.