Bulancak İHL'den Tandır İlkokul-Ortaokuluna jest

EĞİTİM 23.01.2017 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3284+ kez okundu.
 

Bulancak İHL'den Tandır İlkokul-Ortaokuluna jest

Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Yunis Aydın bir grup öğrenci ile birlikte,...
...kardeş okul olarak köy okulu olan Tandır İlk ve Ortaokulu'nu seçti. Okul yönetimi, kardeş okulu ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Tek tek sınıfları gezerek öğrencilere hediyeleri veren okul yönetimi, Tandır İlk ve Orta Okulu öğrencileriyle bir süre sohbet etti. Program hakkında bilgi veren  İmam Hatip  Anadolu Lisesi Müdürü Yunis Aydın, daha önce çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, bu kez ise özellikle köy okullarında eğitim gören öğrencilerin başarısına katkıda bulunmak amacıyla Tandır  İlk ve Ortaokulu'nu kardeş okul olarak belirleyip bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Öğrencileri çeşitli hediyelerin verildiğini hatırlatan Aydın, kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu  ve Tandır İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Erdinç Kaya’ya teşekkür etti. Erdinç Kaya’da öğrencileri adına kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Program, hediyelerin dağıtılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.  
Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Yunis Aydın bir grup öğrenci ile birlikte,...
...kardeş okul olarak köy okulu olan Tandır İlk ve Ortaokulu'nu seçti. Okul yönetimi, kardeş okulu ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Tek tek sınıfları gezerek öğrencilere hediyeleri veren okul yönetimi, Tandır İlk ve Orta Okulu öğrencileriyle bir süre sohbet etti. Program hakkında bilgi veren  İmam Hatip  Anadolu Lisesi Müdürü Yunis Aydın, daha önce çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, bu kez ise özellikle köy okullarında eğitim gören öğrencilerin başarısına katkıda bulunmak amacıyla Tandır  İlk ve Ortaokulu'nu kardeş okul olarak belirleyip bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.
Öğrencileri çeşitli hediyelerin verildiğini hatırlatan Aydın, kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu  ve Tandır İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Erdinç Kaya’ya teşekkür etti. Erdinç Kaya’da öğrencileri adına kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Program, hediyelerin dağıtılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.