Bulancak Emniyet'ten Huzur Toplantısı

ASAYİŞ 30.09.2016 - 15:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3821+ kez okundu.
 

Bulancak Emniyet'ten Huzur Toplantısı

Bulancak'a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, 16 mahallenin muhtar ve temsilcileriyle bir araya geldi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü salonunda Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirilen toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Kovancı, İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirerek muhtarın sorunlarını dinledi. Kovancı, Bulancak İlçesinin Karadeniz’in en büyük ilçelerinden olmasına rağmen ilçenin huzurlu bir ilçe olduğunu kaydetti.Ancak ilçenin geniş olmasından dolayı bazı sorunların olduğunu bazen istenmeyen olayların yaşanabildiğini belirten Kovancı, bunların çözümü noktasında da el birliği ile hareket ederek ilçenin huzur ve güvenliğini en iyi şekilde sağlama gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.Kovancı, mahallelerde geçici olarak da olsa ikamet eden yabancı uyruklu işçilerinin ilçe emniyet müdürlüğüne bildirilmesini istedi.Kovancı, "Bulancak'ta trafik sıkıntısı var. Bu olayı biz tek başına çözebileceğimiz bir olay değil. Hep birlikte taşın altına elimizi sokmalıyız. Bunda sizlerde dahilsiniz mahalle muhtarları olarak da dahilsiniz. Sadece emniyet değil de belediyedir. Şoförler odası olmak üzere tüm kurumlara buradan bir iş düşüyor. Birlikte hareket edersek belki şehir biraz nefes almış olur. Şuanda 16 bin kayıtlı araç diğer araçları da göz arda alırsak 20 bin. Tabelaya bakıyorum 43 bin gözüküyor. Buda her iki kişiden birisinin aracı olduğunu gözüküyor. 20 bin araç az bir araç değil, ilçemize göre biz kendi açımızdan elimizde geleni yapıyoruz. Belediye Şoförler Odası, Sivil toplum örgütlerinin halkımızında bize yardımcı olması gerekiyor" dedi.Müdür Kovancı, Mahallelerinde fark ettikleri bir olumsuzluğu 155 Polis ihbar hattı ile kendilerine bildirmelerini istedi.Son olarak muhtarlardan gelen  Mobese, okul önlerine hız kesicilerin konulması, caddelerde önceden uygulanan park ücreti sisteminin geri dönmesi, İlçede karanlık olan noktaların aydınlatılması, gece geç saatlerde araçlardan gelen egzoz ve müzik sesi ile ilgili sorun ve çözümler için gelen önerileri  dinleyerek, Toplum Destekli Polislik memurlarınca not aldırarak ilgili kurumlar ile gerekli yazışmaların yapılacağını söyledi.Toplantı da yakın zamanda Bulancak İlçesi ilgili tüm kurum ve kuruluşlar ile ilgili genişletilmiş bir toplantı yapılması ve her ay bir mahallede toplantılar yapılması ile ilgili karar alındı.  
Bulancak'a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, 16 mahallenin muhtar ve temsilcileriyle bir araya geldi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü salonunda Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirilen toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Kovancı, İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirerek muhtarın sorunlarını dinledi. Kovancı, Bulancak İlçesinin Karadeniz’in en büyük ilçelerinden olmasına rağmen ilçenin huzurlu bir ilçe olduğunu kaydetti.
Ancak ilçenin geniş olmasından dolayı bazı sorunların olduğunu bazen istenmeyen olayların yaşanabildiğini belirten Kovancı, bunların çözümü noktasında da el birliği ile hareket ederek ilçenin huzur ve güvenliğini en iyi şekilde sağlama gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.
Kovancı, mahallelerde geçici olarak da olsa ikamet eden yabancı uyruklu işçilerinin ilçe emniyet müdürlüğüne bildirilmesini istedi.
Kovancı, "Bulancak'ta trafik sıkıntısı var. Bu olayı biz tek başına çözebileceğimiz bir olay değil. Hep birlikte taşın altına elimizi sokmalıyız. Bunda sizlerde dahilsiniz mahalle muhtarları olarak da dahilsiniz. Sadece emniyet değil de belediyedir. Şoförler odası olmak üzere tüm kurumlara buradan bir iş düşüyor. Birlikte hareket edersek belki şehir biraz nefes almış olur. Şuanda 16 bin kayıtlı araç diğer araçları da göz arda alırsak 20 bin. Tabelaya bakıyorum 43 bin gözüküyor. Buda her iki kişiden birisinin aracı olduğunu gözüküyor. 20 bin araç az bir araç değil, ilçemize göre biz kendi açımızdan elimizde geleni yapıyoruz. Belediye Şoförler Odası, Sivil toplum örgütlerinin halkımızında bize yardımcı olması gerekiyor" dedi.
Müdür Kovancı, Mahallelerinde fark ettikleri bir olumsuzluğu 155 Polis ihbar hattı ile kendilerine bildirmelerini istedi.
Son olarak muhtarlardan gelen  Mobese, okul önlerine hız kesicilerin konulması, caddelerde önceden uygulanan park ücreti sisteminin geri dönmesi, İlçede karanlık olan noktaların aydınlatılması, gece geç saatlerde araçlardan gelen egzoz ve müzik sesi ile ilgili sorun ve çözümler için gelen önerileri  dinleyerek, Toplum Destekli Polislik memurlarınca not aldırarak ilgili kurumlar ile gerekli yazışmaların yapılacağını söyledi.
Toplantı da yakın zamanda Bulancak İlçesi ilgili tüm kurum ve kuruluşlar ile ilgili genişletilmiş bir toplantı yapılması ve her ay bir mahallede toplantılar yapılması ile ilgili karar alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.