Bulancak Ziraat Odası’ndan iftar daveti

GÜNDEM 27.05.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2361+ kez okundu.
 

Bulancak Ziraat Odası’ndan iftar daveti

Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın’ın ev sahipliğinde iftar yemeği gerçekleştirildi.
Erdal Torunoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Piraziz Eğrice Beyaz Köşk’te düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı. Geçtiğimiz Cuma akşamı verilen iftar yemeğinde misafirlerine ‘hoş geldiniz’ diyerek bir konuşma gerçekleştiren Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, maneviyatı yüksek mübarek Ramazan ayında ortaya konan birlik, beraberlik ve dayanışma dolayısıyla tüm katılımcılara teşekkür ederek yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Aydın; “Düzenlediğimiz bu iftar programlarıyla gayemiz birlik ve beraberliği sağlamak. Odalarımızı siyasetten uzak tutarak, çiftçilerimizin menfaatlerini ön planda tutmak. İlişkilerimizi, hangi parti, hangi siyasi iktidar olursa olsun eşit mesafede sürdürüp hep beraber odamız ve çiftçimiz menfaatine çok çalışmak ve çalıştırmak” dedi. Katılanlar arasında Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Piraziz Ziraat Odası Başkanı Ünal Aşık, Keşap Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İl Gençlik Spor Müdürü Hasan Bulut, İlçe Gençlik Spor Müdürü Muzaffer Ergün, İlçe Tarım Kredi Müdürü Zeki Koçaslan, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, okul müdürleri ve çalışanlar katıldı.  
Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın’ın ev sahipliğinde iftar yemeği gerçekleştirildi.

Erdal Torunoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Piraziz Eğrice Beyaz Köşk’te düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı. Geçtiğimiz Cuma akşamı verilen iftar yemeğinde misafirlerine ‘hoş geldiniz’ diyerek bir konuşma gerçekleştiren Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, maneviyatı yüksek mübarek Ramazan ayında ortaya konan birlik, beraberlik ve dayanışma dolayısıyla tüm katılımcılara teşekkür ederek yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Aydın; “Düzenlediğimiz bu iftar programlarıyla gayemiz birlik ve beraberliği sağlamak. Odalarımızı siyasetten uzak tutarak, çiftçilerimizin menfaatlerini ön planda tutmak. İlişkilerimizi, hangi parti, hangi siyasi iktidar olursa olsun eşit mesafede sürdürüp hep beraber odamız ve çiftçimiz menfaatine çok çalışmak ve çalıştırmak” dedi.

Katılanlar arasında Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Piraziz Ziraat Odası Başkanı Ünal Aşık, Keşap Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İl Gençlik Spor Müdürü Hasan Bulut, İlçe Gençlik Spor Müdürü Muzaffer Ergün, İlçe Tarım Kredi Müdürü Zeki Koçaslan, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, okul müdürleri ve çalışanlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.