BULANCAK’TAN MEHMETÇİĞE FINDIK

GÜNDEM 09.03.2020 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3741+ kez okundu.
 

BULANCAK’TAN MEHMETÇİĞE FINDIK

Her zaman TSK’nın yanında olan Bulancaklılar’dan Suriye’de görev yapan Mehmetçiğe bir destek daha geldi.
Bulancaklı vatandaşlar Suriye’de görev yapan Mehmetçik için bir minibüs dolusu fındık gönderdi. Bulancak Ziraat Odası, Bulancak Şoförler Odası ve Bulancak Belediyesinin birlikte düzenlediği ‘Bulancak’tan Mehmetçiğe Fındık İkramı’ için Bulancak Jandarma Komutanlığında tören düzenlenerek toplanan fındıklar Hatay’a gönderildi. Bulancak’ta ilçe genelinde vatandaşlarımızın hediye ettiği fındık paketleri şoförlüğünü İshak Koç ve Celal Koç’un yaptığı kapalı kasa minibüse yüklenerek Hatay üzerinden Suriye’de görev yapan Mehmetçiğe teslim edilecek. Bulancak Jandarma Komutanlığında yapılan törende Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna yaptığı konuşmada, “Askerimizin önce duaya ihtiyacı vardır. Bunu her zaman yaparız. Onları her daim unutmadan milletçe destek olmayı biliriz. Bu zor günlerde Bulancaklı vatandaşlarımız daha önceden olduğu gibi destek olmak amacıyla gönlünden ne gelirse onu yaparak bu fındık paketlerini Mehmetçiğimize hediye etmiştir. Fındıklarımız sağ salim Mehmetçiğimize ulaşacaktır inşallah. Allah yardımcıları olsun. İlçe Ziraat Odamız, Şoförler Odamız ve Belediye olarak bu katkıyı yapmışlardır. Onlara buradan çok teşekkür ederiz” dedi. Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin’de, bu desteği yapan herkese teşekkür etti. Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın’ında hazır bulunduğu tören sonrası fındık yüklü araç yola çıktı. Mehmetçiğe birkaç gün içinde teslim edilecek olan fındıklar da 40 gram ve üzeri paketler halinde yaklaşık 1250 paketi buldu. Fındığı götürecek olan araç önünde törene katılanlar bir hatıra fotoğrafı çektirdi.     
Her zaman TSK’nın yanında olan Bulancaklılar’dan Suriye’de görev yapan Mehmetçiğe bir destek daha geldi.

Bulancaklı vatandaşlar Suriye’de görev yapan Mehmetçik için bir minibüs dolusu fındık gönderdi.

Bulancak Ziraat Odası, Bulancak Şoförler Odası ve Bulancak Belediyesinin birlikte düzenlediği ‘Bulancak’tan Mehmetçiğe Fındık İkramı’ için Bulancak Jandarma Komutanlığında tören düzenlenerek toplanan fındıklar Hatay’a gönderildi.

Bulancak’ta ilçe genelinde vatandaşlarımızın hediye ettiği fındık paketleri şoförlüğünü İshak Koç ve Celal Koç’un yaptığı kapalı kasa minibüse yüklenerek Hatay üzerinden Suriye’de görev yapan Mehmetçiğe teslim edilecek.

Bulancak Jandarma Komutanlığında yapılan törende Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna yaptığı konuşmada, “Askerimizin önce duaya ihtiyacı vardır. Bunu her zaman yaparız. Onları her daim unutmadan milletçe destek olmayı biliriz. Bu zor günlerde Bulancaklı vatandaşlarımız daha önceden olduğu gibi destek olmak amacıyla gönlünden ne gelirse onu yaparak bu fındık paketlerini Mehmetçiğimize hediye etmiştir. Fındıklarımız sağ salim Mehmetçiğimize ulaşacaktır inşallah. Allah yardımcıları olsun. İlçe Ziraat Odamız, Şoförler Odamız ve Belediye olarak bu katkıyı yapmışlardır. Onlara buradan çok teşekkür ederiz” dedi.

Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin’de, bu desteği yapan herkese teşekkür etti. Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın’ında hazır bulunduğu tören sonrası fındık yüklü araç yola çıktı.

Mehmetçiğe birkaç gün içinde teslim edilecek olan fındıklar da 40 gram ve üzeri paketler halinde yaklaşık 1250 paketi buldu. Fındığı götürecek olan araç önünde törene katılanlar bir hatıra fotoğrafı çektirdi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.