Bulancak’ta maddi hasarlı kaza

ASAYİŞ 30.03.2020 - 16:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3456+ kez okundu.
 

Bulancak’ta maddi hasarlı kaza

Bulancak'ta bu sabah saatlerinde Bulancak Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen trafik kazasında maddi hasar meydana geldi. Osman Gedikali Caddesinden şehir içi yola çıkmak isteyen 52 NA 202 plakalı araç, Giresun istikametine giden 28 NB 937 plakalı araca çarptı. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken ölen ya da yaralananın olmaması sevindirici oldu. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. 

Bulancak'ta bu sabah saatlerinde Bulancak Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen trafik kazasında maddi hasar meydana geldi. Osman Gedikali Caddesinden şehir içi yola çıkmak isteyen 52 NA 202 plakalı araç, Giresun istikametine giden 28 NB 937 plakalı araca çarptı.

Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken ölen ya da yaralananın olmaması sevindirici oldu. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.